Breng de kroeg in huis

Wij Nederlanders houden wel van een drankje en vinden altijd wel een reden om de fles open te trekken. Dit kan op de vrijdagmiddag borrel zijn, als je iets te vieren hebt of zomaar als je er gewoon zin in hebt. Thuis of in de kroeg met vrienden of familie. De cijfers liegen er dan ook niet om. Nederlanders drinken meer alcohol dan de gemiddelde Europeaan. Maar wat drinken we dan het liefst? 

Bier het populairste drankje

Wat veruit op nummer een staat is het welbekende biertje. Overal waar je kijkt wordt wel bier gedronken. In de kroeg, op de sportclubs en op het terras. Bier is niet meer weg te denken. Nederland staat dan ook in de top 3 van de Bierranking. Natuurlijk kent iedereen de bekende bierbrouwerijen als Heineken, Amstel en Grolsch. Inmiddels zijn er wel meer dan 300 brouwerijen. De vraag naar speciaal bier neemt de afgelopen tijd steeds meer toe. Het gewone bier is niet meer interessant. Echter gooit Corona de laatste tijd veel roet in het eten als het gaat om gezellig borrelen en biertjes drinken. De terrassen moeten eerder dicht of waren zelfs een tijd helemaal gesloten. De meeste mensen zochten dan ook de gezelligheid bij elkaar thuis op. Spelletjes avonden onder het genot van een alcoholische versnapering. We moeten het thuis maar gezellig en aangenaam maken. Voor de bierliefhebbers is het dan ook erg leuk om verschillende speciaal biertjes te proberen om toch nog een café gevoel in huis te halen. Op Hopt.nl heb je keuze uit meer dan honderden soorten speciaal bier voor een onvergetelijke avond. Van binnen tot buitenland, de keuze is reuze. Je kan zelfs een abonnement nemen om elke maand de nieuwste speciaal biertjes te proberen. Hopt neemt je mee in de beleving van speciaalbier.  Zo maak je deze corona tijden nog wat aangenamer. 

Beery Christmas tijdens de feestdagen 

Nu de nieuwe maatregelen zijn aangescherpt is het de komende tijd nog erg onzeker hoe het er tijdens de feestdagen uit zal komen te zien. Kunnen we straks weer aan een grote tafel met familie en vrienden dineren of zal dit beperkt blijven. Met de bier adventskalender beery Christmas zorg je wel voor de feestelijke sfeer in deze gekke periode. Maak elke dag een vak open en ontdek een nieuw soort bier. Als echte bierliefhebber is er geen mooiere adventskalender dan deze. Ontdek 24 dagen lang bieren van over de hele wereld en verbreedt je visie op bier. Zo heb je gegarandeerd een feestelijk gevoel.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes