NKCA – Over mij

Over mij

Hallo daar! Leuk dat je meer over mij wilt weten en daarom deze pagina bezoekt. Ik zal je even vertellen wie ik ben en waarom ik over mijn levenservaringen ben begonnen te schrijven.

Laat ik eerst beginnen met dat laatste. Toen ik net van de middelbare school af kwam was ik alleen maar bezig met school, sporten en werken. Dat was het. Gewoon de hele dag door en door met van alles. Op gegeven moment trok ik dat niet meer en moest ik keuzes gaan maken. Toren heb ik besloten om te stoppen met school.

Omdat ik toch wel het contact met pen en papier miste ben ik begonnen met het vastleggen van mijn hersenspinsels in een notitieboekje. De eerste was al na anderhalve maand vol. Dat was mij op school nog nooit gelukt! Ik wist dat ik iets had gevonden waar ik daadwerkelijk plezier in had en ook nog eens scherp van bleef, dus bleef schrijven.

Acceptatie

Ondertussen was ik erg in strijd met mezelf. Ik voelde me schuldig en stom dat ik mijn educatie heb laten vallen en toch voor geld had gekozen. Mijn toenmalige vriend gaf mij toen heel goed advies: zorg dat jij in je leven drie hobbies hebt; één om geld mee te verdienen, één om jouw creativiteit te uiten en één om jezelf gezond te houden.

Op dat moment viel het kwartje bij mij. Als influencers het kunnen, dan kan ik het toch ook?! Toen ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren voor mij om een van de dingen die ik in mijn dagelijks leven deed te combineren. Dit heeft even geduurd kan ik je zeggen. Een paar jaar terug kondigde een vriendin van mij aan dat ze een blog was gestart en toen wist ik het. Ik word full-time blogger!

Waarom blog je dan?

Toen ik de knoop echt had doorgehakt om mezelf volledig te gaan focussen op bloggen vond ik dat toch een beetje spannend. Waar over ga je dan schrijven? Zal jouw blog wel gelezen worden? Dat soort vragen spookten dag en nacht door mijn hoofd. Al gauw kwam ik iemand tegen die mijn dromen volledig supporte: mijn huidige relatie.

Door hem ben ik gaan inzien dat bloggen iets moet zijn waarom jij het leuk vind om te schrijven. Onderwerpen waar jij een passie voor hebt en ook nog eens wat over kunt vertellen. Zo is NKCA ontstaan.