Elke dag opnieuw kiezen steeds meer mensen ervoor om de auto thuis te laten en de fiets naar het werk of de school te nemen. Dit is natuurlijk heel goed voor de conditie, maar het is ook goed voor het milieu. Bovendien is het met de fiets altijd een stuk leuker dan met de bus of de trein. Als je echter niet zo’n fan bent van fietsen, dan is er altijd nog de elektrische variant: de e-bike. Een elektrische fiets is erg gemakkelijk in gebruik en perfect voor mensen die wat minder fit zijn of die simpelweg geen zin hebben om hard te trappen. Er zijn tal van verschillende soorten elektrische fietsen op de markt, dus er is vast wel eentje die bij jou past.

Het zorgt ervoor dat je snel en veilig op plaats van bestemming kunt komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer elektrische fietsen op de weg zijn terug te zien. Zeker een Speed Pedelec valt heel goed in de smaak bij fietsliefhebbers. Maar waarom kiezen veel fietsers voor een Speed Pedelec? In deze blog bespreken we de voordelen van een Speed Pedelec. 

Waarom kiezen voor een Speed Pedelec?

Ben je klaar met extreem lange files? Of gaat een groot deel van jouw maandelijks budget naar parkeergeld? Dan is het de hoogste tijd voor een elektrische fiets. Een Speed Pedelec is een fiets die is uitgerust met een elektrische motor. Deze motor maakt het mogelijk om zonder veel inspanning te trappen, waardoor je makkelijker en sneller kunt fietsen. Speed Pedelecs zijn ideaal voor mensen die dagelijks veel kilometers moeten maken. 

Steeds vaker wordt er gekozen voor een Speed Pedelec, maar waarom eigenlijk? Een speed pedelec is het snellere broertje van de e-bike, en uitermate geschikt als je weinig parkeerruimte beschikbaar hebt. Met een helm op, kun je lekker snel en veilig op plaats van bestemming komen. Een Speed Pedelec kan maar liefst een topsnelheid van 45 km/h bereiken. 

Waar kun je een Speed Pedelec kopen?

Ben je ook naar de voordelen die een speed pedelec te bieden heeft? De robuuste Speed Pedelecs bestel je eenvoudig en snel de online shop van JUIZZ. Kies voor de stijlvolle Stromer ST1, of ga voor de robuuste Stromer ST3 Pinion Launch Editon. De mogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast kun je in een van de JUIZZ-filialen alle modellen testen. Maar ook voor specialistisch advies ben je bij een JUIZZ-filiaal aan het juiste adres. Zo weet je zeker dat je altijd een geschikte Speed Pedelec koopt.