Met een Malelions hoodie steel jij de show!

Het kon nog best wel eens flink koud worden deze winter. Daar kun je je dus maar beter goed op voorbereiden. Je hebt dus sowieso een paar lekker warme truien nodig en natuurlijk een nieuwe winterjas. Kies je kleding van goede kwaliteit, dan kun je daar zeker langer mee doen en dat is altijd fijn. Je hoeft dan niet halsoverkop weer op zoek naar nieuwe outfits. Kies één Malelions hoodie (of meer) en een mooie Parajumper jas en jij zit er deze winter lekker warmpjes bij.

Een Malelions hoodie is altijd goed

Deze hoodies voor heren zijn mooi van ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in schitterende kleuren, maar niet voorzien van hysterische prints. Je ziet al van een afstandje dat een Malelions hoodie heerlijk comfortabel zal zitten. Je kunt deze hoodie prima combineren met een goede jeans, maar ook als onderdeel van je huispak is het een goed idee. Met deze hoodie hoef je je niet eens om te kleden voor je een online overleg in gaat. Je ziet er keurig uit, ook op beeld.

Was je hoodie in de wasmachine

Malelions hoodies kun je gewoon in de wasmachine wassen. Was de hoodie in eerste instantie apart van je andere wasgoed en giet er een scheut azijn bij. Zo zorg je ervoor dat de kleur goed geconserveerd blijft. Nog een tip: was de hoodie binnenste buiten. Zo voorkom je dat de print beschadigt. Al is dat alleen maar een voorzorgsmaatregel, want de kwaliteit van deze hoodie is dusdanig dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Personaliseer je hoodie door te kiezen voor de Malelions Captain hoodie. Deze schitterende hoodie heeft een afneembare band om de arm die verkrijgbaar is in allerlei verschillende kleuren. Zo heb je altijd een unieke hoodie aan!

Bestel je jas en je truien gewoon online

Even lekker shoppen tijdens een dagje in de stad zit er even niet in. We moeten afstand houden en zo min mogelijk de deur uit gaan als dat niet perse moet. Gelukkig kun je online prima terecht voor jouw herfst- en winteroutfits. De maten staan bij ieder item en ook de beschikbaarheid staat erbij. Op de site wordt zelfs aangegeven welke maat het model op de foto draagt. Zo kun je beter inschatten welke maat het meest geschikt is voor jou. Bestel online en je bestelling wordt al snel bij je thuis afgeleverd. Ga je toch liever naar een echte winkel? Dan kun je terecht op de Nieuwendijk 92 in Amsterdam.


Geplaatst

in

door

Tags: