De kwaliteit van het drinkwater is erg goed. Daar wordt heel veel zorg aan besteedt en daardoor kun je in Nederland net zo goed water uit de kraan drinken als water uit een fles. En het is nog goedkoper ook! Maar dan moet je er wel voor zorgen dat de waterleiding in het huis het goed doet. Dat deze op de juiste manier is aangelegd en dat de juiste materialen zijn gebruikt. Met Uponor waterleidingsystemen weet je dat je kiest voor de beste kwaliteit in waterleidingen. Uponor waterleidingsystemen kunnen gemakkelijk op elkaar worden aangesloten en zijn gemakkelijk om te verwerken. Als je tenminste weet wat je doet.

Laat het werken met Uponor waterleidingsystemen over aan de vakman

Je kunt, als je een beetje handig bent, best heel veel zelf doen in en om je huis. Maar als het gaat om water, gas of elektriciteit is het gewoon het verstandigst om het over te laten aan de vakman. Hij of zij weet precies hoe er veilig gewerkt kan worden. Want ook al zorgt water, in tegenstelling tot gas of elektriciteit, niet direct voor brandgevaar, lekkages kunnen wel grote problemen geven. Gebruikt jouw vakman Uponor waterleidingsystemen? Dan weet je zeker dat het goed komt!

Even een leidinkje trekken is een secuur werkje

Een Uponor leiding trekken van de ene naar de andere kamer of complete nieuw Uponir waterleidingsystemen aanleggen is een klusje waarbij je echt moet weten wat je doet. Je wilt de leidingen onbeschadigd van het ene naar het andere punt krijgen en dan ook nog zo dat het water er goed door kan. Er mag dus nergens een knik in de leiding zitten. Ook wil je dat de leiding absoluut schoon is zodat er geen vuil water door komt. Heb je een leiding op maat moeten maken? Zorg er dan voor dat er geen braampjes aan zitten. Dit kan een heel naar geluid geven. Ook het buigen van leidingen is echt een vak apart!

Bestel je materialen online

Heb je materialen nodig maar geen tijd, zin of gelegenheid om naar de groothandel te rijden om daar spullen uit te gaan zoeken? Dan heb ik goed nieuws voor je: jij hoeft de deur niet meer uit om aan je materialen te komen. Je bestelt alles gewoon online. Je kunt er dan zelfs voor kiezen om de materialen op je klus te laten leveren in plaats van bij je thuis. Wil je liever je spullen ophalen op een moment dat het jou schikt? Dat kan ook!