Ben jij ook altijd op zoek naar iPhone hoesjes die niet na drie dagen al kapot zijn, maar dan ook weer niet peperduur zijn? Ik dus ook! Wat is het toch altijd ook weer een drama met die plastic telefoon hoesjes van niks, je verliest er zoveel geld aan. Elke keer weer terug naar dat telefoonwinkeltje, of weer opnieuw bestellen van zo’n goedkope prulletjes website. Waarom kunnen die dingen nou nooit eens goed hun werk doen? Die dure hoesjes vertrouw je dan natuurlijk ook niet, want wat als die ook gewoon kapot gaan binnen een aantal dagen? 

De oplossing?

Na lang te hebben gezocht en jarenlange ervaring te hebben opgedaan in het kiezen van iPhone hoesjes die toch net iets langer meegaan, heb ik het toch eindelijk voor elkaar! Ik belandde op de site van Phone Factory, waar ik een enorm assortiment aan hoesjes voor aangename prijsjes aantrof. Na grondig de beoordelingen te hebben doorzocht, klonk deze site als een goede oplossing voor mijn probleem. Op zoek naar het perfecte iPhone 11 hoesje dan maar! En die vond ik al snel, dat was het “Ultra thin silicone” hoesje, voor slechts 10 euro. Wat een vondst! Die heb ik meteen gekocht. Bij het bestellen kwam ik erachter dat de verzendkosten voor deze site gratis zijn, daar werd ik nóg blijer van. En die gratis verzending was ook nog eens heel snel, want ik had het hoesje de volgende dag al in huis. Na dit een aantal weken in gebruik te hebben gehad, kan ik je eerlijk vertellen dat dit de beste kwaliteit is die ik ooit in iPhone hoesjes heb meegemaakt.

Mijn vreugde delen

Deze prachtige website ga ik natuurlijk niet voor mezelf houden! Mijn vrienden weten er ook allemaal van, en zijn ook allemaal erg blij met hun bestellingen van Phone Factory. Nu wil ik het in dit blog ook met de rest van zowel Nederland als, hopelijk, België delen. Zoek je misschien iets anders dan een iPhone hoesje? Vrees niet, er zijn ook Samsung hoesjes, Huawei hoesjes, accessoires zoals draadloze opladers, kabeltjes, screenprotectors, Smart Watch accessoires zoals bandjes en opladers, noem maar op! Zo’n beetje alles wat je nodig hebt en allemaal voor geweldige prijsjes. Of je nou zelf een nieuwe oplader nodig hebt, of iemand een leuk nieuw hoesje cadeau wilt doen, hier vind je het allemaal. Het is niet te geloven dat ik deze site nooit eerder had gevonden, maar nu dat ik het heb gevonden ben ik altijd erg tevreden over mijn iPhone benodigdheden.

Voor onderweg

Mocht jij iemand zijn die net zoals ik veel op pad is, dan heb ik nog een leuke verrassing voor je. Het assortiment aan telefoon accessoires is enorm breed, dus je zult er ook producten vinden zoals sportarmbanden om je telefoon in te doen, of smartphonehouders voor in de auto, zelfs USB autoladers! Zoals ik zei, ze hebben alles wat je nodig hebt!