In mijn gezin wordt de computer intensief gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen laptop, er zijn nog wat spelcomputers en natuurlijk hebben we meerdere televisies en radio’s. Een huis vol moderne media zullen we maar zeggen. We kunnen dan ook echt niet zonder. Onze kinderen moeten voor school vrijwel alles op de computer maken en ik heb een thuiswerkplek. Ook mijn man doet veel thuis. We shoppen ook veel online. Soms zijn er weken dat ik de supermarkt laat voor wat hij is en alles via een online bestelling laat bezorgen. Soms vraag ik me af hoe we dat zo’n tien jaar geleden toch allemaal deden. De online wereld is zo uitgebreid de afgelopen jaren. De ontwikkelingen gaan snel. Helaas kwam ik er noodgedwongen achter hoe het ook alweer was om zonder al deze apparaten te leven. Er bleek een storing in ons netwerk. Maar we konden maar niet vinden wat het was. Totdat een vriend suggereerde de COAX kabel te controleren.

COAX kabel: onmisbaar in modern leven

Die COAX kabel voorziet al je apparaten van de nodige data en inderdaad, die bleek dus niet meer helemaal goed te zijn. Maar waar koop je zo gauw een goede nieuwe, eentje die weer jaren mee kan? Gelukkig bleek dat ook online te kunnen, maar dit keer via onze smartphones natuurlijk. Ik koop nu eenmaal liever online. Ik kan op mijn gemak producten, maar ook services met elkaar vergelijken zonder dat er een overenthousiaste verkoper in mijn oor staat te tetteren. Dat vind ik een groot nadeel van winkelen in een winkelstraat, je krijgt weinig tijd om na te denken. Verkopers willen nu een antwoord terwijl ik vaak voordelen en nadelen tegen elkaar wil afwegen. Bovendien wil ik zeker zijn van een goede kwaliteit want die COAX kabel is een belangrijk stukje materiaal voor in het moderne leven.

Alles doet het weer

Ik bestelde de COAX kabel en met hulp van mijn handige man en zoon was alles zo weer aangesloten. Gelukkig doet alles het weer goed. Eigenlijk liet deze episode zien hoe kwetsbaar zo’n netwerk kan zijn en vooral hoe onthand je zonder bent. We zijn met z’n allen heel erg afhankelijk geworden van ons online bestaan en de wereld ziet er opeens heel anders uit als je niet online kan. Heel belangrijk dus om een sterke en goede kabel te kopen. Zo weet je zeker dat je veilig online kunt en je je dagelijks leven weer zonder problemen voort kunt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *