Als je kind jarig is, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een kinderfeestje te geven. Kinderen worden blij van feestjes omdat ze dan al hun vriendjes kunnen uitnodigen en samen een gezellige dag kunnen beleven. Maar natuurlijk moet er eerst gekeken worden naar de locatie van zo'n te gek kinderfeestje. Als jij in de regio Rotterdam woont, dan is Adventure City de plek voor de kinderfeestjes van jouw kinderen. Maar wat biedt Adventure City precies?

Adventure City

Adventure city is dé locatie om leuke kinderfeestjes te geven. Het is een groot klimpark, en wel het grootste klimpark van Nederland. Je kunt kinderen hier de dag van hun leven geven, vol met spanning en sensatie. Zowel voor jongens als voor meisjes is Adventure city leuk omdat het veel verschillende klim opties biedt. En je hoefft je geen zorgen te maken om de veiligheid, want dat staat bij Adventure City op nummer één. Daarom vragen de medewerkers voordat je Adventure City betreedt, de veiligheidsinstructies goed door te nemen. Maar wat voor kinderfeestjes kun je precies organiseren bij Adventure City?

Verschillende kinderfeestjes

De kinderfeestjes in dit klimpark zijn compleet verzorgd, inclusief hapjes en drankjes. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen, die variëren per leeftijd. Zo zijn er twee arrangementen die je kunt kiezen voor kinderen vanaf 4 t/m 7 jaar. Beiden arrangementen hebben een andere tijdsduur en de snacks verschillen ook. Zo biedt het ene arrangement limonade met waterijs, en bij het andere arrangement krijg je frietjes met een hotdog. Het is maar net wat je wilt. Daarnaast heb je ook nog verschillende arrangementen voor kinderen vanaf 8 jaar. Daarbij wordt er ook rekening gehouden met de lengte van de kinderen, maar dit staat per arrangement duidelijk beschreven op de website van het klimpark. Wil jij graag een kinderfeestje boeken bij Adventure City?

Kinderfeestje boeken bij Adventure City

Als je een kinderfeestje wilt boeken bij dit leuke klimpark, dan kan je dit gemakkelijk via de website doen. Dit is binnen een paar stappen geregeld en je kunt ervan uitgaan dat alle kinderen een leuke dag gaan beleven in dit avontuurlijke klimpark. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met het klimpark. Ze staan je graag te woord om je te informeren over de gaafste feestjes voor kinderen. Want één ding is zeker, de leukste kinderfeestjes beleef je bij Adventure City!