Een keramische eettafel is een waardevolle aanwinst voor ieder interieur. Deze tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er altijd een model te vinden die perfect past bij jouw interieur. Keramische eettafels zijn niet alleen praktisch, maar ook mooi om naar te kijken. In dit blog lees je alles over keramische eettafels die niet alleen mooi passen bij de rest van het interieur, maar waarbij ook nog de grootte van de tafel aan te passen is aan de ruimte van je keuken of eetkamer.

Kleuren keramische tafelbladen

Er zijn verschillende kleuren keramisch materiaal beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen qua interieur en stijl. Een lichte kleur keramiek geeft de ruimte directe sfeer en maakt de tafel ook optisch minder zwaar. Daarnaast is er ook donker keramiek verkrijgbaar, wat een robuuste en industriële uitstraling geeft aan de tafel en je interieur, maar er zijn tal van mogelijkheden en voor elk wat wils.

Maat van de tafel aanpassen aan de ruimte die je hebt

Een keramische eettafel kan je in verschillende maten aanschaffen. Wanneer je een kleinere ruimte hebt, is het verstandig om te kiezen voor een compact model keramische tafel. Zo creëer je meer woon- en leefruimte in huis. Heb je juist veel ruimte tot je beschikking? Dan is er ook keuze uit maatwerk keramische tafels met grotere afmetingen. De tafel kunnen precies passend gemaakt worden op de afmetingen van de ruimte waar je ze voor wilt gebruiken.

Materiaal en vorm van de tafel

Het keramische materiaal is sterk en kan tegen een stootje, waardoor het perfect is voor een eettafelblad. Ze zijn krasbestendig, slijtvast en vlekbestendig. Uitermate geschikt voor een eettafel waar je dagelijks aanschuift voor het avondeten en met iedereen de dag kan doornemen en een moment van ontspanning en communicatie met elkaar eer de TV weer aangaat, laptop of de Ipads weer te voorschijn komen. Een mooie eettafel die ook uitnodigt om er gezellig aan te tafelen of spelletjes te spelen met het gezin of vrienden is dan ook echt een must-have!

Qua materiaal kun je kiezen uit staal of RVS als onderstel. Het keramische materiaal van het tafelblad is sterk en kan tegen een stootje, waardoor het perfect is voor een eettafelblad waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Ze zijn krasbestendig, slijtvast en vlekbestendig. Het materiaal is van Dekton, een uniek en revolutionair materiaal dat de laatste jaren enorm in opkomst is. Het mooie van dit materiaal is dat dit materiaal beschikbaar is in veel vormen, stijlen en kleuren.

Ook de vorm kun je zelf uitkiezen. Ovaal, rond, vierkant of rechthoekig? Het kan allemaal tegenwoordig!

Kortom, keramische eettafels zijn niet alleen praktisch en mooi om naar te kijken, maar ook verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en designs. Kies jij voor een keramische eettafel? Met een Keramische eettafels in huis heb je niet alleen een prachtige tafel in huis, maar creëer je ook nog eens sfeer en gezelligheid aan de tafel en in huis! En langer samen aan tafel betekent voor mij meer communicatie met elkaar, hetgeen we wat meer mogen stimuleren in deze tijd.