Op het moment dat je urgent opzoek bent naar tijdelijke, semi permanente of permanente huisvesting dan kan je kiezen voor een flexibele oplossing. Een goede oplossing voor urgente huisvesting zijn hoge kwaliteit huisvesting units die met spoed geleverd kunnen worden. Urgente bouw is dan een gemakkelijke oplossing voor je huisvesting probleem. Als je calamiteiten, een snelle capaciteitsuitbreiding van je bedrijf nodig hebt of bijvoorbeeld de uitbreiding van de schoollokalen voor nieuwe leerlingen, geen probleem. Het kan binnen de kortste keren geleverd worden en is een stuk beter dan een keet. Op korte termijn kan je een oplossing hebben voor je urgente huisvesting probleem.

Tijdelijke, semi permanente of permanente huisvesting

Als je opzoek bent naar urgente huisvesting dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Flexicom. Flexicom is een flexibele oplossing als je opzoek bent tijdelijke, semi permanente of permanente huisvesting. Het is stapel- en schakelbaar. De units zelf zijn van een hoge kwaliteit en hebben vele mogelijkheden voor zowel kleine als grote ruimtes. Als je kiest voor een unit voor urgente huisvesting dan zal deze standaard voorzien worden van vinyl vloerbedekking, verlichting, slagvast glas aan de buitenkant en elektrische verwarming. Hierdoor kan je direct gebruik maken van je uitgekozen urgente huisvesting. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je urgente bouw unit gelijk in te laten richten naar je eigen wensen. Je gekozen units voor urgente huisvesting zijn van hoge kwaliteit en worden speciaal voor je geproduceerd op maat naar je eigen wensen. Ongeacht waar je naar opzoek bent, bespreek je wensen en het kan in orde gemaakt worden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het verschil tussen een permanent gebouw en een unit amper te merken valt voor je bezoekers of klanten.

Urgente huisvesting is duurzaam

Als je per direct urgente huisvesting nodig hebt dan kan je ook kiezen voor een oude unit die opnieuw ingezet kan worden. Als deze niet voldoet aan je wensen dan kan op zeer korte termijn een geheel nieuwe huisvesting unit aan je opgeleverd worden. Het maakt niet uit in welke sector of markt je werkzaam bent, huisvesting units zijn geschikt voor de zorg, het onderwijs, voor de overheid, een woningcorporatie of als kantoorruimte. Ongeacht waar je naar opzoek bent dit kan bewerkstelligd worden in overleg en op maat gemaakt worden naar je persoonlijke wensen. Dit geldt zowel voor de binnen- als de buitenzijde.