Eindelijk is het zo ver, nog een aantal weken en je kleine komt op de wereld. Je hebt er lang op gewacht en al de nodige voorbereiding getroffen. Echter, je bent je er ook van bewust dat de kans groot is dat je iets belangrijks over het hoofd hebt gezien. Om ervoor te zorgen dat je echt alle benodigde spullen hebt, heb je besloten om je toch nog even in te lezen via het internet. Geen verkeerde keuze want via het internet zijn er diverse blogs die je hierbij kunnen helpen. Ook wij dragen graag een steentje bij en hebben hierover het een en ander uitgezocht. In dit artikel vind je terug wat je absoluut niet mag vergeten te kopen voor de komst van een baby.

 

Zorg voor de juiste luiers

Je hebt het wellicht lang uitgesteld, maar nu is het toch echt zo ver. Je dient luiers aan te schaffen en wilt graag weten welke. Als je baby pas net op aarde is, dien je luiers van maat 1 aan te schaffen. Dit zijn luiers die geschikt zijn voor baby's tussen de 2 en 5 kg. Daarnaast is het ook belangrijk dat je zorgt voor een aantal katoenen hydrofiel-luiers. 

 

Koop leuke kleertjes!

Je wilt natuurlijk absoluut niet hebben dat je kleine vriend het te warm of koud heeft buiten. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat je alvast zorgt voor de juiste kleertjes. Het gaat hierbij om rompertjes, broekjes, truitjes, maar ook om motjes en sokken. De maat die je voor de broekjes, shirtjes en truitjes nodig hebt, is 50-56.

 

Zorg voor een goede kinderwagen

Als de kleine eenmaal op aarde is, wil je natuurlijk niks liever dan stukken wandelen. Je kleine vriend(in) kan tijdens het wandelen de wereld verkennen en zo nu en dan ook even lekker slapen in de frisse lucht. Om ervoor te zorgen dat de baby comfortabel ligt en jij prettig kunt lopen, is het belangrijk dat je zorgt voor een goede kinderwagen. Vergelijk verschillende modellen met elkaar en probeer niet te veel te letten op de prijs. Een kinderwagen gaat namelijk erg lang mee en behoudt ook nog wat van zijn waarde. Bovendien is het echt niet fijn om met een slechte kinderwagen over straat te moeten lopen. 

Let bij een kinderwagen kopen niet alleen op hoe comfortabel hij te besturen is, maar ook op hoe eenvoudig je de kinderwagen in kunt vouwen. Het is namelijk erg vervelend als je iedere keer dat je de kinderwagen in de auto wilt leggen, minutenlang bezig bent om hem in te vouwen.