Een werkbonapp is ideaal om digitale werkbonnen te maken

Als je een bedrijf hebt met een kantoor en werknemers die in de buitendienst werken dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een goede oplossing om digitale werkbonnen te maken. Een oplossing die passend is bij je onderneming, waarbij je de planning, het materiaalbeheer en de tijdregistratie kan bijhouden bestaat tegenwoordig. Een werkbonapp is ideaal om het werkproces makkelijker te maken. Je bespaart met een werkbonapp kosten en tijd, en daarnaast verhoog je ook nog eens de kwaliteit. De werkbonapp werkt zowel via je desktop als op een tablet of mobiele telefoon. Met een werkbonapp kan je tijd besparen en efficiënter werken!

Een digitale werkbon maken met een slimme werkbonapp

Als je werknemers in de buitendienst hebt werken die veel gebruik maken van papieren werkbonnen, dan is het tijd om deze te gaan digitaliseren. Ook als freelancer is de werkbonapp een goede oplossing. Een app voor werkbonnen is geschikt voor bijvoorbeeld elektriciens, installatiebedrijven, loodgieters, klusbedrijven, beveiligers, hoveniers, mensen die in de ICT werken en vele andere branches. Een digitale werkbon maakt het werkproces een stuk simpeler en hierdoor kan je sneller met collega’s en klanten communiceren.

De voordelen van een digitale app voor werkbonnen

Als je kiest voor een werkbonapplicatie werk je papierloos, en dit is natuurlijk duurzaam en goed voor het milieu. Een veelgehoorde klacht van bedrijven is dat er irritaties bestaan over de huidige manier waarop gewerkt wordt. Deze werkwijze wordt vaak al jaren gebruikt, zoals papieren bonnen die ingeleverd moeten worden, handschriften die niet te lezen zijn, werkbonnen die worden kwijtgeraakt, bonnen die overgetypt moeten worden en communicatie die langzaam gaat. Door een werkbonapp te gebruiken ben je gelijk van deze irritaties verlost. De applicatie voor werkbonnen geeft je ook meer inzicht in je lopende projecten.

Andere voordelen

Digitale werkbonnen kunnen direct bij de juiste medewerker in de buitendienst worden ingepland, zodat deze toegang heeft tot alle relevante klantgegevens, zoals de locatie en de werkzaamheden die moeten gebeuren. Er kan met kleuren gewerkt worden waar nodig, en aanpassingen verschijnen direct bij de werknemer op het scherm. Ook kunnen de reistijden en werktijden direct ingevoerd worden op locatie, zodat dit op kantoor gelijk te zien is en te verwerken. Hierdoor is een betere afstemming met materiaal en communicatie met de klant ook mogelijk. Oftewel er zijn alleen maar voordelen aan alle kanten als je gebruik gaat maken van een werkbonapp.


Geplaatst

in

door

Tags: