Handige kantoorartikelen

Het zijn niet alleen paper clips en pennen, je hebt meer nodig om de dag door te komen op werk. Veel mensen vergeten de andere essentiële dingen die ze nodig hebben om een productief te zijn op kantoor. Daarom kan het handig zijn om hier een keer naar te kijken.

Printer toners

Veel mensen gebruiken nog inktcartridges, dit is een ouderwets alternatief vergeleken met printer toners. Toner cartridges worden gebruikt voor laser printers. Deze printers gebruiken een heel fijn poeder om te printen in plaats van vloeibare inkt. Er zijn meerdere redenen waarom je liever een laserprinter met toners wilt kopen voor op kantoor. Ten eerste zijn laserprinters veel sneller. Omdat een laserprinter het document op papier projecteert en dan de toner met hoge temperatuur op het papier smelt kan een laser printer veel meer documenten printen in een kortere tijd dan een inkjetprinter. Verder is het goedkoper om nieuwe cartridges voor een laser printer te kopen dan voor een inkjetprinter. Inkt toner koop je vaak in wat grotere hoeveelheden dan inkt voor normale printers. Als je dus wat minder tijd kwijt wilt door sneller en goedkoper te printen, koop dan een laser printer. Wel kan het moeilijk zijn om je toner cartridges online te vinden, daarom hebben we hier een link voor je gevonden om je printer toner te kopen.

Etiketten

Zoals je kunt zien zijn er veel dingen die je kunt doen om je leven op kantoor wat makkelijker en efficiënter te maken. Een ding dat veel mensen doen is het labelen van kantoor artikelen, producten en mappen. Door dit te doen kun je dingen makkelijk terugvinden, en verspil je geen tijd aan het zoeken van dingen die je nodig hebt in je dagelijkse kantoorleven. Dit is het makkelijkst te doen door het aanschaffen van etiketten. Etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen. Verstuur je bijvoorbeeld producten naar je klanten? Koop dan een etiket wat past op de gemiddelde doos die je verstuurt. Vaak zijn etiketten verkrijgbaar op A4 vellen, maar met bepaalde merken kun je heel veel verschillende afmeting bestellen. Herma is een bedrijf wat bekend staat in de bedrijfswereld voor een groot assortiment van kantoorartikelen, wij raden dus aan om hun producten selectie te bekijken als je op zoek bent naar etiketten. Herma artikelen vind je hier: etiketten Herma.

Zoals je kunt zien zijn er veel dingen die je kunt aanschaffen om je dagelijks leven op kantoor te vereenvoudigen. Veel succes met het uitzoeken van jouw favoriete kantoorartikelen!