Investeren in crypto is iets wat je de laatste jaren natuurlijk steeds vaker hoort. In het verleden deden vooral ouderen investeren, maar tegenwoordig is dit ook ideaal voor jongeren. Veel jongeren hebben anno 2022 een eigen rekening en kunnen ook beginnen met investeren. Als je net begint met investeren is het heel belangrijk om te kijken waarin je wilt investeren. Je kunt in bedrijven investeren, maar natuurlijk ook in valuta’s. Daarnaast is er nog de crypto markt en is dit een van de beste markten voor een investering. Steeds meer mensen gaan aan de slag met crypto en dit is niet zonder reden. Het is namelijk een winstgevende markt en er valt ook hartstikke veel geld te verdienen. Toch zijn er veel verschillende vormen binnen de crypto markt, waarin je dus kunt investeren. NFT crypto is een nieuwe vorm en dit is in een korte tijd erg populair geworden. Wil jij hier meer informatie over hebben? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Wat zijn NFT’s?

NFT’s zijn de nieuwe trend op het gebied van blockchain technologie en is erg bekend geworden. Veel mensen zijn onderhand bekend met cryptocurrencies en de NFT’s zijn een nieuwe trend binnen de cryptomarkt. Het is nog niet heel bekend, maar wordt langzaam aan steeds bekender. Het kan gezien worden als een lucratieve handel en er gaan forse bedragen rond in deze markt. Zo worden er forse bedragen voor digitale kunstwerken betaald en dit kan oplopen in de miljoenen euro’s. Een NFT is een token en kan gezien worden als een digitaal kunstwerk. Dit digitaal kunstwerk is uniek en je kunt de rechten ervan kopen en dit kan veel meer geld waard worden. Het is eigenlijk niet veel meer dan een afbeelding op het internet, maar hier kan veel waarde in zitten.

Ethereum verwachting

Ethereum is een bekende blockchain binnen de cryptomarkt. Dit komt doordat het dicht bij de crypto staat en ook heel erg waardevol is. Veel mensen investeren tegenwoordig in Ethereum en dat is niet helemaal zonder reden. De Ethereum verwachting is namelijk er groot en er wordt verwacht dat de waarde alleen maar gaat stijgen. Ze verwachten een forse stijging en je kunt op het internet hier meer informatie over vinden. Hoeveel Ethereum gaat stijgen is natuurlijk niet te zeggen, maar de kans is groot dat de waarde flink gaat stijgen natuurlijk.