printer

Het aanschaffen van B merken is over het algemeen een goede keuze. Het zijn vaak goedkopere artikelen en het heeft als voordeel dat je vaak in de aanbieding na vullingen kunt kopen. Echter geld dit niet voor mijn Epson XP 235 printer. Hiervan zijn de cartridges in geen enkele winkel te vinden. Ik heb de halve stad al afgereisd. Uiteindelijk vond ik een winkel die zij verkochte maar dat waren bedragen die op het schap stonden, dat ik al snel besloot ze daar niet te kopen.

 

 

Online meer succes?

Bij het zoeken naar cartridges voor mijn Epson XP 235, heb ik eigenlijk nooit nagedacht over het online winkelen. Gek eigenlijk, zo veel moeite gedaan bij winkels en de oplossing was zo simpel. Pagina’s vol webwinkels die de cartridges verkopen die ik precies nodig heb. En echt veel voordeliger dan de variant die ik in die ene winkel had gevonden. Zo zie je maar, de oplossing voor meerdere problemen kan eigenlijk zo simpel zijn.

 

A of weer een B-merk kiezen

Al snel vroeg ik mijzelf af wat verstandiger was. Er bestaan namelijk ook huismerk cartridges voor mijn Epson XP 235. Deze zijn nog goedkoper en als het goed is moeten deze ook gewoon passen, had ik zo bedacht. Ik kon een complete set bestellen, dus een kleuren toner en een zwarte inkt toner, voor nog geen twintig euro.

 

Resultaat van mijn aankoop

Na het bestellen en online betalen, werden de cartridges al vlot bezorgd. Het was erg goed ingepakt, ik moest echt met een schaar het pakket te lijf gaan. De oude had ik er inmiddels al uitgehaald, zodat ik ook gelijk kon vergelijken of het de juiste maat was. Gelukkig bleek dit het geval. Na het plaatsen gelijk een proef gedaan met printen, het blad kwam er wit uit. Gefrustreerd belde ik het bedrijf op waar ik de cartridges van mijn Epson XP 235 had besteld, ik was best wel boos om de situatie. De mevrouw vroeg aan de telefoon of ik het veiligheidslipje wel had verwijderd. Natuurlijk, dat had ik eigenlijk zelf wel kunnen bedenken. Mevrouw aan de telefoon begon te lachen en vertelde dat zij meerdere malen dit soort telefoontjes op een dag krijgt dus dat ik zeker niet de enige bent. Dan weet iedereen het nu, als je cartridges vervangt, vergeet het veiligheidslipje niet te verwijderen! Uiteraard alle lipjes verwijderd en nu doen ze het prima. Ik ben blij, ik kan weer printen. Wat een avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *