Mijn jongste zoon wordt volgende week 14. Al hoewel we erg veel geluk hebben gehad met zijn pubertijd, merken we nu toch wel dat hij wat meer mee wil doen met zijn vriendjes. Zo vindt hij zijn kamer te kinderachtig geworden en wilt hij het liefst alles zwart, zelfs de muren. Zijn kledingstijl is anders geworden en prioriteiten veranderen per dag. Toch blijft hij altijd vriendelijk en dramt hij nooit zijn zin door. Daarom gaan wij mee met zijn ideeën en proberen we alles zo goed mogelijk te organiseren voor hem. De enige voorwaarde is wel dat hij zich blijft concentreren op school. Dat is en blijft prioriteit nummer één.

 

 

Zijn kamer werd volledig opgeknapt

Mijn man zag de grote klus wel zitten en ging samen met mijn zoon aan de slag. Het belang werd van de muur getrokken en zijn bed werd gefotografeerd en op marktplaats gezet. De potten grijs voor op de muur stonden al klaar. De kamer knapte in een hele korte periode op. Mijn zoon was erg blij dat mijn man hem direct wilde helpen en achter zijn keuzes stond. Ondertussen was ik opzoek naar een mooi cadeau om zijn kamer af te maken. Een blijvend cadeau waar hij ook echt wat aan heeft. Al snel kwam ik op de gedachte om mijn zoon een laptop cadeau te doen. Dit kan hij gebruiken om te chatten met zijn vrienden en kan daar ook zijn schoolopdrachten op doen. In overleg met mijn man ging ik opzoek naar de juiste laptop voor onze zoon.

 

 

Wat moet de laptop kunnen doen

Al hoewel ik een klein beetje verstand heb van laptops, vind ik het heel erg lastig om te bepalen welk merk het beste bij mijn zoon past. Uit een online test kwam voort dat de Lenovo laptop het beste bij mijn zoon zou passen. De Lenovo laptop heeft namelijk een grote capaciteit om bestanden op te slaan en start snel op. Daarnaast ziet de laptop er ook wel erg stoer uit, hij is niet zo saai grijs als de meeste laptops zijn. Het toetsenbord is voorzien van led lampjes waardoor het toetsenbord blauw kleurt. Ik twijfelde geen seconde en besloot de Lenovo laptop voor onze zoon te bestellen.
De laptop was keurig bezorgd en gelukkig op het moment dat hij op school zat, ik kon zijn cadeau nog even verstoppen. Het cadeau kwam uit de kast op de dag dat mijn zoon aangaf tevreden te zijn met zijn nieuwe kamer. De reactie van mijn zoon was erg mooi om te zien, het werd weer even mijn kleine jongen die zo blij was met een nieuw stuk speelgoed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *