Het is midden juli, maar dit is toch hét moment om het eens even over kerstpakketten te gaan hebben. Kerstpakketten zijn een, vooral Nederlandse, traditie en tradities moet je in ere houden. Het is daarom dat je niet mag vergeten een kerstpakket te bestellen voor je personeel! Je kunt gaan voor een traditioneel kerstpakket, maar ook voor een uniek kerstpakket. Een kerstpakket zoals je medewerkers nog niet eerder hebben gezien. Denk dan, bijvoorbeeld, aan een kerstpakket chocolade of, als je grootster wilt (laten) uitpakken: een "Op en Top Kerstpakket". Het mooie aan zo'n uniek kerstpakket is dat deze anders is dan je ooit eerder hebt gezien.

Een uniek kerstpakket hoeft niet ieder jaar

Het leuke is juist om ieder jaar je medewerkers weer te verrassen met een schitterend kerstpakket. Of dit nu een uniek kerstpakket is of een meer traditioneel exemplaar, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat immers om de verrassing. Kies je echter voor een uniek kerstpakket, dan is de verpakking al bijzonder te noemen. Wat denk je van een kerstpakket verpakt in een doos die de vorm heeft van een kerstboom? Of een kerstpakket dat verpakt is als escape room? Hoe leuk is dat? Dan kun je volgend jaar weer terug naar "normaal" of juist nog een tandje bijzetten!

Je medewerkers stellen het op prijs

Een kerstpakket lijkt niet heel belangrijk, maar je medewerkers stellen het enorm op prijs. Het is immers een blijk van waardering van de directie voor al het werk dat is verzet in het afgelopen jaar. Daar mag best wel even bij worden stilgestaan. Want ook het afgelopen jaar is voor veel bedrijven niet gemakkelijk geweest. Corona hing nog steeds in de lucht en zorgde ervoor dat sommige medewerkers ziek werden en dat andere medewerkers noodgedwongen extra taken toebedeeld kregen. Het thuiswerken is nu optioneel geworden en je merkt, als directie, dat dat iedereen goed doet. Ook is het fijn dat je elkaar weer eens echt kunt spreken. Gewoon bij de koffie-automaat!

Blijf binnen je budget

Natuurlijk gun je je medewerkers alles! Zij hebben zich door deze moeilijke periode weten te worstelen en jouw bedrijf draaiende gehouden. Maar dat wil nog niet zeggen dat je helemaal los kunt gaan bij het bestellen van een uniek kerstpakket. Het is en blijft belangrijk om je budget in de gaten te blijven houden. Hierdoor kun je nog steeds een mooi pakket kopen voor iedere medewerker, maar hoef je je geen zorgen te maken over de financiële toekomst van je bedrijf!