koffers

Wanneer de vakantie eindelijk is begonnen, is het afwachten tot de datum van jouw geboekte vakantie aanbreekt. In de tussen tijd verlopen de dagen bij veel mensen met nogal wat stress. Als je een maand van huis weg bent is het namelijk wel zo fijn als je alle nodige spullen binnen handbereik hebt. Al die dingen moet je eerst kopen en uiteindelijk ook niet vergeten in te pakken voor het vertrek. Die stress bij het inpakken van de koffers is logisch, maar na het lezen van deze blog niet meer nodig. Met onze handige checklist wordt de kans op het vergeten van belangrijke dingen een stuk kleiner.

Begin met de kleine dingen

In plaats van het inpakken van alle kleren kun je beter de kleinere spullen inladen. Dit is vooral slim omdat deze dingen vaak als eerst worden vergeten. Zorg er dus voor dat je tandenborstel, tandpasta, crème, borstels en kammen eerst inpakt. Vervolgens kun je zonnebrand, eventueel make-up en medicijnen inpakken. Alles wat je op een normale dag thuis gebruikt voor hygiëne en verzorging kun je inpakken. Daar horen scheermessen (in houder), deodorant, parfum en dergelijke bij. Pas als je alles in deze categorie mee hebt kun je verder naar het volgende.

ondergoed en elektra

Niets zal een vervelendere situatie zijn dan het vergeten van je geliefde calvin klein ondergoed of de oplader voor je mobiel. Bij het inpakken van je koffer is het daarom slim om voordat je de kleding inpakt even te checken of er genoeg ondergoed in zit. Genoeg is in het beste geval het dubbele aantal van wat je werkelijk nodig hebt. voorbeeld: Een vakantie van 14 dagen betekent dus je calvin klein ondergoed set en nog 27 andere onderbroeken mee. Tenzij je van plan bent om je kleding te laten wassen tijdens je vakantie. Denk ook aan de opladers van je telefoon, tablet en misschien laptop. Het is slim om zowel deze snoeren als een deel van je ondergoed in je handbagage te doen. Mocht er iets met je koffer zijn, heb je toch schoon ondergoed en batterij!

(zwem)kleding en geld

Als alle verzorgingsproducten, ondergoed en kabels zijn ingepakt is het tijd voor je kleding. Neem voldoende kleding mee voor verschillende gelegenheden. Vergeet niet een aantal zwembroeken, bikini’s of badpakken mee te nemen, want als je dat vergeet is het wel erg stom. Ook je schoenen, slippers en dergelijke zijn onmisbaar op vakantie. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk is geld voor tijdens je vakantie. Een vakantie zonder geld kun je beter niet nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *