Structuur met magazijnstellingen

Hoe sneller je onderneming groeit, hoe belangrijker magazijnstellingen worden. Want de stuctuur in je bedrijf wordt steeds belangrijker. Snelle levering van producten is alleen mogelijk wanneer je magazijn op orde is en je zonder moeite kunt order picken. Maar welk type magazijnstellingen past bij jouw bedrijfspand? En hoeveel heb je er nodig? Met stabiele, stalen legbordstellingen kun je jaren vooruit. Door voor palletstellingen te kiezen kun je met een vorkheftruck wel héél hoog stapelen. Het hangt natuurlijk allemaal af van de ruimte die je hebt in je magazijn, en het soort producten dat je daar wilt opslaan. Ben je al in het bezit van een magazijnstelling en wil je deze uitbreiden? Dan kun je natuurlijk ook losse componenten bestellen om je magazijnstelling te laten meegroeien met je bedrijf!

Legbordstellingen voor een net magazijn

Legbordstellingen kunnen een enorm gewicht dragen. Per niveau kan zelfs een maximaal gewicht van 180 kilo worden gedragen door deze legbordstellingen van hoge kwaliteit. Door hun vorm nemen de legbordstellingen weinig ruimte in beslag en zijn uitermate geschikt voor de opslag van kleinere producten. Van electronica tot levensmiddelen en van huishoudartikelen tot kleding. Orderpicken wordt eenvoudig wanneer het hele magazijn volledig gestructureerd is met behulp van legbordstellingen. Is het ene product groter dan het andere? Dan kun je de legborden simpelweg in hoogte verstellen. Op die wijze kun je ruimte besparen door grote artikelen en kleine artikelen van elkaar te scheiden. Benut de ruimte in je magazijn optimaal en houdt ruimte over voor een fikse uitbreiding van je assortiment.

Nieuw of tweedehands?

Naast splinternieuwe magazijnstellingen kun je kiezen voor tweedehands magazijnstellingen. Profiteer van scherpe prijzen door gebruik te maken van legbordstellingen of palletstellingen die al eens in gebruik zijn geweest bij andere ondernemingen. Door de grote kostenbesparing die je maakt, kun je voor hetzelfde geld zelfs meer magazijnstellingen plaatsen. Op die manier maak je nóg meer gebruik van dezelfde ruimte. Wil je liever nieuwe magazijnstellingen, dan kun je kiezen uit de componenten die volledig aan jouw wensen voldoen. Benut iedere vierkante meter voor een fantastisch resultaat! Bestel nieuwe stellingen of profiteer van restpartijen en aanbiedingen.

Inventariseren en lekkage

In ieder bedrijf is lekkage een grote kostenpost. Door het gebruik van magazijnstellingen voorkom je een rommelige werkwijze en reduceer je de kans op lekkage. Inventariseren wordt eenvoudig wanneer alle artikelen gerangschikt zijn op type, grootte en zelfs waarde. Door doordacht op maat magazijnstellingen te laten leveren optimaliseer je de werkwijze van je werknemers en zorg je voor meer winst en minder lekkage. Structuur is de sleutel tot succes!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes