Dagelijks zijn er tienduizenden Nederlanders die een auto huren, vooral omdat ze zelf geen auto hebben. In het verleden deden zij dit vaak bij bekende verhuurbedrijven, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het huren van een deelauto. Dat is zeker niet vreemd, want het huren van een deelauto is goedkoper en ook hoef je niet of niet veel borg te betalen. De meeste mensen die een deelauto huren, huren een deelauto van GreenWheels. Dit is namelijk de grootste partij van Nederland als het om het verhuren van deelauto’s gaat. Mocht je ook een auto van GreenWheels willen huren, dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Je komt daar meer over te weten in dit handige artikel. 

 

Je mobiele telefoon is de sleutel

Wanneer je een auto van Greenwheels gaat huren, dan hoef je niet naar een verhuurbedrijf om de auto en de daarbij behorende sleutels op te halen. Dat heeft ermee te maken dat alles gedaan wordt via de mobiele applicatie van GreenWheels. Het gaat hierbij dan ook zeker niet alleen om het vinden van een auto, maar ook over het openen en starten van de gehuurde auto. Het is dus erg belangrijk dat je de mobiele applicatie op je telefoon hebt staan, maar ook dat je account is goedgekeurd door Greenwheels. Het installeren van de mobiele applicatie en het aanmaken van een account duurt maar enkele minuten. 

 

Parkeer de auto op de juiste plek

Als je klaar bent met het huren van de auto, dan is het niet de bedoeling dat je de auto aan de andere kant van de stad parkeert. Iedere auto van GreenWheels heeft namelijk een eigen parkeerplaats waar de auto geparkeerd moet worden. Mocht je de auto buiten het vak parkeren, dan is de kans groot dat je daarvoor een boete krijgt. Deze zul je dan ook moeten betalen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat GreenWheels extra kosten in rekening brengt als je de auto niet op de juiste manier probeert. 

 

Een abonnement is goedkoper

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vaker moet kiezen voor autohuur Amsterdam. Als je dan weer voor het auto huren Amsterdam bij GreenWheels wilt kiezen, dan is het voordeliger om hiervoor een abonnement te nemen. Je bent op de langere termijn dan stukken goedkoper uit. Wil je hier meer over te weten komen? Bezoek dan vooral even de website van Greenwheels.