Moet jij een vrijgezellenfeest organiseren voor je vrienden maar heb je geen idee wat je moet gaan doen? Het liefst verras je je maat met iets super origineels, maar wat is dat dan in godsnaam!? Misschien is een van deze 5 tips wel ideaal voor jullie vrijgezellenfeest! Lol is in ieder geval gegarandeerd!

Offroad rijden

Hebben jullie altijd al eens met een dikke terreinwagen de modderige bossen willen trotseren? Ga dan offroad rijden! Scheur met meerdere 4×4 Jeeps over de vetste parcours. Een rijbewijs is hier natuurlijk wel verplicht, maar verder kun je direct gaan rijden. Je hoeft geen andere ingewikkelde diploma’s of bewijzen te hebben. Met een dikke terreinwagen scheur je door de ruige landschappen. Hou jij je hoofd koel en je stuur recht op speciale parcours vol schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen? Bij fundustry.nl hebben ze gespecialiseerde instructeurs die jullie de mooiste plekjes kunnen laten zien en de vetste trucs kunnen leren.

Airsoft spelen

Waren jullie als kind al helemaal gek van oorlogje spelen? Dan is Airsoft echt iets voor jullie? Een geweldig sportief idee voor een spannend vrijgezellenfeest. Bij airsoft nemen twee teams het tegen elkaar op in de vorm van speciale militaire missies zoals ‘Verover de vlag’ of ‘Bouw je toren’. Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je dit spel – ook wel paintball voor volwassenen genoemd – kunt spelen. Je speelt het spel met speciale wapens die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Voel je voor een dag een topmilitair!  Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om dit te mogen doen. In België ligt de minimale leeftijd op 16 jaar. Airsoft kun je zowel binnen als buiten doen, dus het maakt niet uit in welk jaargetij je dit wil spelen.

Expeditie Robinson

Altijd al zelf mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dat kan! Je vrienden en jij kunnen bij meerdere organisaties terecht om deze televisie hit eindelijk zelf te spelen. Wie maakt het snelste vuur? Wie bouwt het vetste vlot? En wie steekt als eerste een modderig moeras over? Samenwerking is vereist, al moet je wel je eigen positie in de groep in de gaten houden. Is jullie band in de vriendengroep sterk genoeg om dit te overleven? Ga de uitdaging aan!

Hamburgers bakken als een pro

Met deze workshop heb je naast een geweldige middag ook nog eens heerlijk te eten én leer je skills die je de rest van je leven nog kunt gebruiken. Met de workshop hamburger bakken leer je om je hamburger perfect te bereiden. Je gaat niet alleen met het vlees aan de slag, maar leert ook hoe je de burger het best kunt garneren en opdienen. Natuurlijk is een goede saus essentieel voor een goede burger. Dit leer je ook allemaal als jullie deze workshop gaan volgen. Mocht je tijd over hebben kun je deze activiteit combineren met een bierproeverij. Misschien een iets minder originele activiteit, maar wel een garantie voor gezelligheid en plezier. Want was is er nu lekkerder dan een sappige hamburger gecombineerd met de heerlijkste bieren?