We zitten midden in de eerste hittegolf van het jaar. We moeten er aan geloven. De temperaturen zijn 25 graden of hoger en de zon doet zijn uiterste best om goed te branden. En dat merken we. Want wat een hitte. De een geniet er vol van, de ander vindt het iets minder en de ander is niet uit het zwembadje te slaan om verkoeling te zoeken. En dat is belangrijk mensen, ook tijdens het werken of een vrije dag, om voldoende verkoeling te pakken. 

Wat te doen tijdens deze hittegolf?

Tijdens onze vrije dagen, dat we lekker kunnen genieten van het weer en de zon, gaan we er uiteraard flink van genieten. Maar dan moeten we er wel voor zorgen dat we genoeg verkoeling krijgen en we rustig kunnen zitten ergens. Met de tuinmeubelen van tuinland kan jij een relaxed plekje inrichten in de tuin waar jij kan zitten. Of je dit nou in de zon zet of een parasol gebruikt voor wat schaduw, jij kan lekker buiten gaan zitten. Met vrienden en familie kan je dan genieten van de temperaturen.

Geen zin om te koken

Dit is helemaal te begrijpen. Want het is warm en dan heb je ook niet altijd even veel zin om boven een fornuis te hangen om te gaan koken. Terwijl je, buiten goed drinken, ook voldoende moet blijven eten in deze hitte. En om nu elke dag een salade in elkaar te flansen. Dat is ook niet helemaal de bedoeling ook al krijg je dan wel voldoende vitamines binnen. Maar hier heb je ook niet altijd zin in. En alleen brood eten is natuurlijk niet voldoende. Maar daar en tegen een bbq aansteken is altijd een goed idee. Want je hoeft er niet continue boven te hangen en je kan lekker buiten blijven zitten wat uiteraard ook een goed idee is. Heb je nog geen bbq? Dan kan je altijd nog een barbecue bestellen. Dan heb je hem binnen nog tijdens deze warme dagen. Want het blijft nog een lange tijd warm. Zo kan jij de komende dagen van de hittegolf lekker barbecueën met vrienden of familie en tegelijk dan ook genieten van de tuinset die jij in jouw tuin hebt geplaatst.

En wil je het helemaal af maken? Dan is het ook altijd een goed idee om nog een zwembad op te zetten zodat jij extra verkoeling kan opzoeken in deze hittegolf. En dat is natuurlijk altijd fijn.