Ben je er aan toe om eens helemaal de boel de boel te laten, maar is dat er dit jaar, vanwege COVID-19, niet van gekomen? Dan is het misschien een goed idee om je alvast te oriënteren op de vakantie van 2021. Dat lijkt nog ver weg, maar voorpret is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de pret. Door nu alvast te kijken naar de verschillende mogelijkheden, kun je héél lang voorpret hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van een vakantie naar de Costa Brava in Spanje? Op dit moment misschien niet de eerste optie die in je opkomt, maar voor volgend jaar is Camping l'Amfora wel de perfecte optie.

Camping l'Amfora is de perfecte familiecamping

Wat wil je als je met kinderen op vakantie gaat? Dat de kinderen zich goed vermaken, dan heb jij het automatisch ook naar je zin. Camping l'Amfora is dan de perfecte plek om naar af te reizen. Deze camping is niet overdreven groot, 700 plaatsen, maar wel voorzien van alle mogelijke animatiemogelijkheden. Wil je een relaxed dagje aan het zwembad? Er zijn verschillende zwembaden met gratis ligbedden en parasols. Natuurlijk let je zelf op de kinderen, maar het is fijn om te weten dat er ook een team badmeersters actief is.

Ga je in het hoogseizoen?

Dan val je helemaal met je neus in de boter. Er is dan namelijk een groot animatieteam aanwezig en ook de kidsclub is dan actief. Je hoeft je geen moment te vervelen. Heb je geen zin om te koken? Er is vast een plekje vrij in een van de restaurants of barretjes. Heb je energie over? Dan kun je heerlijk sporten op een van de tennis-, volleybal- of voetbalvelden. Ook tafeltennis is natuurlijk altijd een leuke activiteit. Wil je meer spanning? Dan kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden die het strand biedt. Ook hier kun je diverse sporten doen, de materialen hiervoor zijn te huur.

Je vermaakt je prima en je kinderen ook

Er is een grote kans dat je je kinderen tijdens deze vakantie echt moet opzoeken bij een van de vele activiteiten die geboden worden. Je zult echt moeten afspreken om een familieavondje te houden. Ga dan lekker uit eten in het restaurant op de camping en daarna gezellig met z'n allen minigolfen. Het kan allemaal op Camping l'Amfora. Je kunt je nu al verheugen op de zomervakantie van 2021 en je kinderen zullen er nu al naar uitkijken. Nog 300+ nachtjes slapen…