led spot

Verlichting in een woning zorgt niet alleen voor het licht, maar kan ook een unieke sfeer met zich meebrengen. Zo zijn er verschillende soorten lampen te vinden met ieder zijn eigen waarde. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard plafonnière, maar kun je ook kiezen voor een plafondlamp met drie of vier led spots. De plafonnière zorgt voor een wat doffer licht, terwijl de spots zorgen voor een volledig, wat sterker verlichte, kamer waar bovendien alle hoeken verlicht zijn. Zo zijn er verschillende lampen te vinden en is iedere verlichting ook anders. Waar dien je nu allemaal rekening mee te houden?

Duurzaamheid, denk jij er ook aan?

Er zijn natuurlijk vele verschillende lampen te vinden. In de ene lamp gaat bijvoorbeeld led verlichting, terwijl een andere lamp alleen geschikt is voor halogeen verlichting. Halogeen verlichting verbruikt daarentegen veel meer stroom dan led verlichting, wat ook nog eens langer mee gaat. Het is dus belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid van bepaalde verlichting. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor led-verlichting, beschik je niet alleen over duurzame verlichting, het gaat ook nog eens langer mee! 

Wanneer je dus beseft wat duurzaamheid is, help je niet alleen jezelf, maar ook het milieu. Een led spot verbruikt bijvoorbeeld veel minder energie dan een halogeen lamp, waardoor je ook nog eens bespaart op je energie!

Een led spot, veel licht en erg duurzaam

Een duurzame ontwikkeling is led-verlichting die men gebruikt in bepaalde lampen. Iets wat voor vele lampen al gebruikt wordt, is de led verlichting die je dient te bevestiging met 2 pinnetjes. Let bij de aanschaf van een lamp daadwerkelijk de aansluiting met pinnetjes gaat, en niet met schroefdraad. Voor dit soort lampen met schroefdraad heb je nog wel halogeen bolletjes nodig, die er makkelijk in te draaien zijn.

Een lamp die uitermate geschikt is voor led verlichting, is een led spot. Een led spot zorgt voor een goede verlichting is voor iedere ruimte geschikt. 

Voor alle ruimten te gebruiken

Een led spot is te gebruiken voor alle ruimten binnen het huis. Zo kun je er bijvoorbeeld drie naast elkaar plaatsen in het toilet, zijn ze te plaatsen in de gang, maar ook in een kamer. Je zou bijvoorbeeld twee rijen kunnen maken met inbouw spots. Ook kun je ervoor kiezen om een plafondlamp met drie tot vier spots aan te schaffen. Hierbij kun je zelf bepalen welke hoeken worden verlicht, waardoor je het licht zelf kunt verdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *