epoxyhars

Merk jij zelf ook dat je overspoeld wordt met verschillende stijlen voor in je nieuwe woning? Woonmagazines, reclamespotjes, magazines en social media geven diverse tips voor jouw interieur en het stylen van de woning. Zo geven ze tips over verschillende combinaties die je zou kunnen maken. De contrasten tussen bepaalde meubels, verschillende kleurencombinaties, speciale verlichting, het zijn allemaal factoren die jouw huis uniek kunnen maken. Wanneer je hier eens realistisch naar kijkt, zul je merken dat het helemaal niet meer uniek is. Bijna iedereen die zonder inspiratie zit, zal zijn of haar woning inrichten volgens een bepaald blog, een foto van social media of uit een magazine. Hoe maak je de inrichting van het huis nu écht speciaal, zonder hulp te krijgen van foto?

Hoe fleur je het huis nu op?

Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor simpel. Wanneer ze inspiratie zoeken slaan ze hun slag op social media, in magazines of zoeken ze foto’s op. Door vervolgens dit interieur te kiezen, resulteert dit er naar dat je de standaard meubels in huis hebt. Wellicht dat je interieur er leuk uitziet, maar zelf heb je het niet gekozen. Bovendien zullen meerdere mensen hetzelfde interieur hebben gekozen, waardoor je jezelf misschien niet snel thuis zult voelen in je eigen woning. 

Door zelf je eigen interieur te stylen, zijn er een aantal opties die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde kleurencombinaties creëren, maar kun je ook iets creatiever aan het werk. Maak bijvoorbeeld gebruik van epoxyhars. Dit middel is transparant en hard mooi en egaal uit. Doorn hier kleurstof aan toe te voegen kun je hier unieke creaties mee maken. Hak een oudere tafel bijvoorbeeld uit, giet de epoxyhars erin, waarna je het uit laat harden. Vervolgens heeft de epoxy zich uitgehard en beschikt de tafel over een unieke structuur. Niemand zal dit eerder gemaakt hebben of zal op dit idee zijn gekomen. Je hebt een eigen twist gegeven aan je interieur en hebt het geheel zelf bedacht, zonder hulp te hoeven krijgen veranderen!

Maak je interieur uniek

Inspiratie krijgen voor in de woning is natuurlijk niet meteen slecht. Het is alleen een feit dat vele mensen zich eigenlijk helemaal niet thuis voelen in een huis dat niet zelf is ingericht. Geef bijvoorbeeld zelf een draai aan een bepaald meubelstuk, de kleurcombinatie van het huis of ga voor net iets andere meubels. Door het geheel naar eigen wens en smaak in te vullen, zul je jezelf veel comfortabeler in je eigen huis voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *