De wekker gaat af

De wekker gaat af. Een hard gering in mijn oren. Ik gooi de wekker weg want ik werd nogal chagrijnig wakker. Met het verkeerde been uit bed zeggen we dan. Maar dan ook letterlijk ik was nog niet helemaal wakker stapte zo met de verkeerde voet in de verkeerde slof. Lekker bezig eh. Ik ga naar de keuken zet het koffiezetapparaat aan. Ik maak een broodje en een kop koffie. Ik ga zitten aan de tafel en kijk nu al op tegen deze dag. Ik zit een beetje op mijn telefoon te scrollen aan het kijken of er nog iets interessants in de wereld gebeurt. Na het eindeloos scrollen zie ik de tijd en merk ik dat ik op moet schieten. Ik maak me klaar voor werk en begin te voet naar werk te gaan. Meestal beurt dat me een beetje op en het is goed voor je.

In mijn eentje aan de slag

Op werk aangekomen zie ik allemaal mensen al rondrennen. Het blijkt een drukke dag te worden. Ik loop zo snel mogelijk naar mijn kantoor om de drukte te vermijden. Ik zat in alle rust in mijn kantoor lekker in mijn eentje te werken. Toen kwam mijn baas binnen. Ze wilde dat ik een paar dingen ging regelen. Gelukkig kon ik dat allemaal zelf. Er moesten giftcards in omloop komen voor het bedrijf. Op deze manier kan dit als cadeau gegeven worden en hopen we natuurlijk op meer klanten. Dus ik ging aan de slag een giftcard maken.

Een offerte aanvragen

Dit kon ik makkelijk doen via de site cardsunlimited. Hier kon je een giftcard laten drukken. Hierbij kwamen natuurlijk een aantal verschillende dingen kijken. Zoals de maat, moet de kaart glanzend of matte zijn, hoe kan het saldo worden bekeken en nog veel meer aandachtspunten. Er moet dus wel even over nagedacht worden. Om even te kunnen bekijken welke kosten hieraan vastzitten kon ik makkelijk een offerte aanvragen. Op deze manier kon ik kijken of het binnen het budget viel of niet, of welke extra functies ik eraan vast zou kunnen binden.

Een goed plan

Ik liet zien aan mijn baas wat ik had geregeld en ze vond het helemaal prachtig! Ik moest het plan gelijk door zetten en zo snel mogelijk zorgen dat de mensen weten dat er nu ook een giftcard beschikbaar is. Om te geven als cadeau. Ik zorgde ervoor dat de betalingen waren voldaan en wachtte op de levering van de giftcards. Nadat ze binnen waren had ik mijn baas blij gemaakt en kon ik in alle rust vroeg naar huis.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes