Een rustige zondag

Het is een mooie zondagmiddag. Ik heb samen met mijn man een lekkere lunch gemaakt. Een lekker boordje met zalm en avocado. Een kopje koffie erbij een beetje genieten van de zon. We moesten de volgende dag weer aan het werk dus genoten nog van ons laatste vrije dagje voor de week weer begon. We hadden het over hoe de week was en of er nog dingen moesten worden gedaan aan het huis. We hadden namelijk recent het hele huis opgeknapt alleen er moest nog een ding gebeuren. We moesten alleen nog de kozijnen vervangen. Er glipte te veel warmte uit via de ramen. Dit is natuurlijk niet fijn want telkens zetten we de verwarming hoger wat ook de kosten laat stijgen.

Het laatste agenda puntje

Dus we gingen die dag op zoek hoe we dat gingen regelen. Zo kwamen we uiteindelijk op kunststof kozijnen. Dit vonden we opthoog.nl. Dit zou dan ook niet belastend zijn voor het milieu wat ook erg belangrijk is voor ons. Zo gingen we verder kijken op de site en zagen we dat er verschillend soorten kozijnen waren. Zoals een vastglas kozijn, een draaikiep raam, een valraam en een klepraam. De naam zelf zegt al eigenlijk wat het precies is. Zo zijn er ook verschillende profielen. Hierbij kan je denken aan een city profiel, een classic profiel, een trend profielen een cube profiel. Ook nog is er keus tussen verschillende verbindingen. Als voorbeeld retro, vintage en v-perfect. Ook kan je kiezen voor extra features zoals, horren of buitenzonwering.

Nu nog de kosten

Zo te zien is er heel veel keus. Ook zijn de kosten natuurlijk belangrijk. Hierom gingen we even een offerte aanvragen om een beetje een indicatie te krijgen hoeveel het ons zal kosten. Het leek ons een goede deal en besloten ervoor te gaan. De reden dat we kozen om hiervoor te gaan kwam door het tal van informatie dat we kregen. Door middel van al deze informatie werden we zeker van onze zaak. Ook konden we gemakkelijk contact leggen.

Nog een rustige zondag

Na het regelen van deze zaak waren we al weer even verder. De volgende zondag was aangebroken deze keer zaten we binnen op de bank een filmpje te kijken. Het regende buiten dus we konden niet wandelen wat eigenlijk ons plan was. Maar er komen nog veel zondagen aan waarop we kunnen wandelen. Een dagje bankhangen en kletsen met een filmpje is ook erg gezellig. We maken ook nog even een leuke selfie voor de familie van de gezellige zondag.