De avond is aangebroken. Ik ging op de bank zitten pakte een kopje thee en zetten een slechte romantische comedy film aan. Ik had geen zin om alles af te gaan naar een leuke film of serie. Dus ik klikte gewoon de eerste de beste film aan om mezelf te vermaken. Toen ik net de film wilde beginnen kreeg ik een telefoontje van een vriendin van mij. Ze vroeg of ik langs kwam. Ze had weer is boyfriend problemen. Je kent het wel. Iedereen heeft het wel is. Alleen zij heeft het om de week. Ik denk dat ze gewoon iets te snel gaat wanneer het aankomt op een jongen. Maar ja, zij is gewoon een romanticus. Alleen sommige mensen zijn uit op andere dingen en zij vertrouwt gewoon te snel en is te lief. Nou voor mij was het dan maar de auto in stappen en gaan.

Toch maar met de fiets

Ik liep naar de auto, ik ging in de auto zitten en kwam erachter dat ik mijn telefoon vergat. Even snel naar binnen om mijn telefoon te pakken. Ik wilde nogmaals in mijn auto stappen en toen viel het me op. De kentekenverlichting doet het niet meer. Dat is natuurlijk best gevaarlijk. Niet per se voor op de weg maar eerder om aangehouden te worden door de politie. Niemand heeft zin in politie natuurlijk. Dus ik ging maar op de fiets. In de kou…

Te veel vertrouwen

Bij die vriendin aangekomen vertelde ze over wat er deze keer was gebeurd. De jongen had haar niet meer teruggebeld na de tweede date. Ze voelde zich totaal niet fijn want ze vond hem echt heel erg leuk. Ik vertelde haar het gewoonlijke dat het allemaal wel goed zou moeten komen. Daarna vroeg ze hoe ik hier was gekomen. Ik vertelde haar met de fiets. Ze vroeg zich af waarom dus ik zei dat het kentekenlicht niet meer werkte. Dat ik dat dus moest maken ook al had ik er totaal geen verstand van. Maar zij wel dus ze vertelde me om naar w5w led of h7 led lampen te kijken. W5w led is handig en is leverbaar in verschillende kleuren. Maar h7 led is energiezuinig, een grote lichtopbrengst en een lange levensduur.

Heel veel keus

Op de site xenonlamp kon ik uit veel soorten lampen kiezen. Dit werd gelukkig makkelijker gemaakt door middel van een filter systeem. Hier kon ik goed zoeken op keurmerk, productstatus, productcategorie, maat, kleur en nog zo veel meer. Op deze manier kon ik een goed licht kiezen om het licht te vervangen bij mijn kenteken. Ik voel me een echte monteur.