Verjaardagen, het zijn altijd van die leuke dagen, maar ook lastige dagen. Het uitzoeken van dat perfecte cadeau voor iemand is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Als je namelijk vraagt aan de jarige wat hij of zij voor zijn of haar verjaardag wilt, dan hoor je vaak genoeg dat diegene er geen idee van heeft. Of je krijgt het antwoord 'Jouw aanwezigheid is al genoeg'. En in principe gaat het daar ook om natuurlijk, een verjaardag is even een gezellig samenzijn om weer even bij te kletsen of lol te maken. Het gaat in principe niet eens om het geven van een cadeau, maar om met lege handen aan te komen staat ook zo stom. Na wat navraag bij familie en andere vrienden of zij nog iets weten, kom je helaas ook niet verder. Ga je dan toch weer een beetje ouderwets en traditioneel voor een envelop met geld of een cadeaubon van een bekende online winkelketen? Of doe je het eens compleet anders en ga je op zoek naar een echt leuks verjaardagscadeau?

Een keer iets anders

Wij Nederlanders zijn in principe altijd makkelijk te analyseren. Met verjaardagen eten we graag blokjes kaas, plakjes worst en we beginnen natuurlijk met een lekkere dikke slagroomtaart. Ook de cadeaus zijn wat dat betreft gemakkelijk te voorspellen, een cadeaubon, een envelop met geld of een fles drank zijn de cadeaus die het meeste voorkomen. Toch is het ook wel eens leuk om iets anders te geven. Iets te geven waar iemand iets aan heeft of een cadeau wat de jarige niet zo snel had verwacht. Het is vaak de verbazing dat iemand iets meer moeite heeft gestoken in een cadeau, dat het cadeau echt perfect maakt. Probeer dus eens een keer iets anders en ga naar iets afwijkends van het normale op zoek!

Cadeaupakket

Naar aanleiding van mijn gedachten die ik hierboven heb benoemd, ben ik op zoek gegaan naar een leuk cadeau. Na lang denken en zoeken kwam ik uiteindelijk terecht op Charles.nl. Deze website staat vol met leuke cadeaupakketten, bijzondere flessen wijn en mooie flessen champagne. Uiteindelijk heb ik voor een heel uitgebreid cadeaupakket gekozen, met champagne, met wijn en met allerlei lekkere hapjes. Het cadeaupakket was een schot in de roos en tijdens het nuttigen hiervan kreeg ik nog een aantal mooie foto's van de jarige door. Hij heeft uiteindelijk heerlijk genoten van al het lekkers en vond het vooral leuk dat hij een keer een ander cadeau dan een envelop met geld kreeg!