We zitten weer volop in de pandemie. Alhoewel het tijdens de zomer een stuk beter ging en de maatregelen weer gedeeltelijk opgeheven werden, zitten we momenteel weer in een gedeeltelijke lockdown. Daarnaast wordt het ook nog eens steeds slechter weer en het is sneller donker. Er is dus een dreiging dat we weer alleen maar thuiszitten en daardoor ook mentale klachten krijgen zoals een winterdip of depressie. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat we er toch een leuke herfst van proberen te maken, ook tijdens de herfstvakantie. In dit artikel bespreken we leuke dingen die je deze herfst gewoon thuis kunt doen, ondanks de maatregelen rondom de pandemie.

Maak je huis schoon en verbeter je inrichting

Nu vraag je je misschien af, waarom zou mijn huis schoon maken me een leuke herfst geven? Schoonmaken is vaak een taak die we ver voor ons uit schuiven, waar we nu niet bepaald zin in hebben. Toch kennen de meeste mensen ook dat tevreden gevoel wanneer ze klaar zijn met de schoonmaak. Je geniet niet alleen van je frisse, schone woning maar ook van het gevoel van productiviteit. Je kunt nu aan de schoonmaak, het verbeteren van je inrichting toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe meubels of misschien een nieuwe televisie. Zeker met black Friday zijn er ook expert black Friday deals waarbij je goedkoop nieuwe spullen kunt aanschaffen.

Online spelletjes voor sociale gelegenheden

Een van de moeilijkste aspecten van de crisis is het feit dat we minder met vrienden en familie sociaal kunnen zijn. Met zijn allen naar een café of gewoon bij elkaar langs is geen optie. Toch zijn er dankzij het internet wel opties om sociaal te kletsen bijvoorbeeld via een video call. Een ander leuk idee is om samen tijdens een video call een online spelletje te spelen. Het spel Among Us wat op weerwolven lijkt is erg populair momenteel. Zorg daarom voor een goede internetverbinding, er komen nu ook kpn black Friday deals aan.

Stream een goede film

Over black Friday gesproken, er zijn ook black Friday deals televisie die eraan komen. En als je van een goede film of serie houdt is dat een prima manier om door de lockdown heen te komen. Een grote hoge kwaliteit televisie hoeft tegenwoordig niet meer zo duur te zijn. En met Netflix heb je al oneindig veel films, series en documentaires om te kijken zonder dat je gestoord wordt door reclames.