Een naamsieraad kan heel mooi staan

Heb je zin in een nieuw sieraad? Verwen jezelf dan eens met naam armbandjes. Deze armband is bijzonder, want jouw naam is uniek. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en uit verschillende soorten. Kies je voor goudkleurig of voor zilverkleurig? Laat je de naam doorlopen in de armband of wil je een hangertje met daarin de naam gegraveerd? Het is allemaal mogelijk. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat bij jou past. Een dames armband zilver is altijd bijzonder en is bijvoorbeeld ook een leuk cadeau voor een ander.

Geef eens een naamsieraad cadeau

Een naamsieraad cadeau doen kan een heel goed idee zijn. Je kunt een kersverse moeder zijn en de naam van je kindje altijd bij je willen dragen, maar niet precies weten hoe. Als vriendin van deze moeder kun jij ervoor zorgen dat ze dat ook kan. Door een naamketting cadeau te doen, geef je een blijvend cadeau. De naam van de nieuwe baby is natuurljk met zorg gekozen en dat kan dus mooi de basis zijn voor een schitterend geschenk. Je kunt de naam laten graveren op een bedeltje voor aan een ketting, maar je kunt ook de naam integreren in de naamketting zelf. Jij kent je vriendin goed en dus weet jij vast wat zij mooi vindt.

Een ketting met naam als herinnering

Er zijn ook andere gelegenheden om een ketting met naam te dragen. Als je bijvoorbeeld iemand wilt herdenken, dan kun je de naam van diegene, compleet met data of een sterretje of hartje, in een bedeltje laten graveren. Je draagt de naam van degene die je zo mist altijd bij je. Dat kan heel fijn zijn. Je kunt het bedeltje naar je lichaam dragen, dan hou je de naam voor jezelf. Op gepaste momenten kun je het bedeltje dan omdraaien. 

Bestel deze ketting gewoon online

Momenteel is het natuurlijk geen goed idee om in een winkel sieraden gaan uitzoeken. Je moet veel afstand houden en je moet in sommige winkels zelfs een mondkapje dragen. Dat geeft niet echt een fijn gevoel. Maar gelukkig kun je deze kettingen ook online bestellen bij Kaya Sieraden. Je geeft dan precies aan welke naam er op welke manier gebruikt dient te worden. Maar ook de andere opties, van de lengte van de ketting tot de kleur van het materiaal kun je aangeven. Zo kies je precies die ketting die goed bij jou of natuurlijk bij je vriendin past. Nog voor je bestelt zie je al wanneer het sieraad bezorgd zal gaan worden.