2020 is het jaar dat ik ga verhuizen naar Rotterdam samen met mijn vriend. Wij willen graag ons gezin uitbreiden en in een groter huis wonen. Waarom Rotterdam? Rotterdam is dat stad waar ik ben opgegroeid en altijd diep in mijn hart zal zitten.

Het grote nieuws

Het was tijd om onze families in te lichten. In december hebben wij iedereen verzamelt. Zo konden wij iedereen gelijk bereiken en wist iedereen dat wij in verwachting zijn.

Toen iedereen was aangekomen konden wij dan eindelijk het nieuws vertellen. Wij krijgen een baby! Riepen Nick en ik tegelijk. Je hoorde iedereen heel erg schrikken en diep inademen. Kort erna werd er hard gejuicht en geklapt. Iedereen was dolgelukkig.

Ik ben blij dat het is vastgelegd op camera, zo kunnen wij het later terug zien.

Naar Rotterdam

Wij zijn al een tijdje huizen aan het kijken. Het is niet gemakkelijk, want ieder jaar stijgen de prijzen alsmaar meer en meer. Nick is ondertussen aan het kijken voor een vacature verkeersregelaar. Lekker buiten zijn en mensen helpen. Hij liep vorige week tegen een website aan namelijk, binck.nl en hier vond hij zijn perfecte vacature. Dit was het helemaal voor hem.

Ik moet mij zorgen gaan maken over of we wel dicht bij een supermarkt gingen wonen, een basisschool of kledingwinkels. Veel dingen waar je over na moet denken. Wij verdienen allebei niet zo heel veel en hebben dus een rekening waar wij ieder jaar allebei iets op storten. Erg handig.

Met een kleine op komst is de druk voor een huis zoeken wel ineens heel groot geworden. Verhuizen met een baby in de buik is misschien niet heel handig. Nick zal zeker al het zware werk moeten doen.

Eindelijk hebben wij ons huisje gevonden. Het is niet heel groot maar wel lekker in het centrum. Hier willen wij graag onze baby laten opgroeien. Vooral laten kennis maken met Rotterdam.

Momenteel zijn wij druk bezig met de verhuizing en Nick is aan de slag gegaan bij zijn nieuwe werkgever. Alles loopt op rolletjes.

Over een paar weken krijgen wij de sleutel. Er zijn al veel verbouwplannen gemaakt. Van een twee slaapkamer appartement naar een drie slaapkamer appartement. 100m2 is precies genoeg voor ons drietjes.

Er zijn hier en daar nog wel wat discussies over welke vloer erin komt en wat voor bed wij gaan kopen. Wij komen allebei uit een mini-appartement en willen graag opnieuw beginnen met nieuwe meubels.

Dat zijn zorgen voor later. Nu eerst genieten van het feit dat er een kleine aankomt en wij binnenkort de sleutel krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *