Veel managers en bedrijfsleiders willen natuurlijk het beste voor hun werknemers en collega's. Daar hoort voornamelijk bij dat er aan een goede band gewerkt wordt. Er zijn allerlei manieren om hieraan te werken, zoals goed persoonlijk contact, of geplande teamuitjes. Ook kleine cadeautjes en aardigheidjes op z'n tijd zijn zeer welkom, en worden dan ook vaak uitgedeeld. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket of een verjaardagstaartje. Het duurt nog even tot het kerst is, en als jij jouw werknemers of collega's toch iets eerder in het zonnetje wilt zetten, dan zijn er genoeg andere gelegenheden om dit te doen. Zo zal bijna iedereen wel warm lopen voor een paasmandje vol met lekkers. Het kan relatief goedkoop zijn om een mandje samen te stellen met verschillende soorten lekkernijen die perfect bij Pasen passen. Omdat Pasen er al snel aankomt geef ik je hier een paar ideetjes voor het samenstellen van een paasmandje!

Etenswaren

De kans is groot dat je bij het horen van Pasen direct denkt aan de paaseitjes. Chocola is altijd goed vertegenwoordigd bij onze feestelijke lekkernijen, en met goede reden. Een kleine hoeveelheid kan ontbreken aan een echt paasmandje, dus het is verstandig om paaseitjes te kopen. Naast deze heerlijke eivormige chocolaatjes is een chocolade paashaas ook een leuk gezicht. Wie weet kan je het ook nog aankleden met echt paasei, al is dat niet altijd zo'n goed idee, met name als de collega's en werknemers het mandje niet meteen in ontvangst kunnen nemen. Ook een flesje wijn is zo gek nog niet, want mensen kunnen deze altijd weer opnieuw cadeau doen als zij zelf geen wijn drinken!

Cadeaubonnen

Misschien is er een reden waarom iemand geen chocola wil of kan eten, en daar wil je dan waarschijnlijk rekening mee houden. In dat geval kan je misschien een cadeaubon voor een bepaalde winkel cadeau doen in het paasmandje. Het blijft immers lastig om voor een grote groep een goed algemeen cadeautje te bedenken. Het gebruiken van twee verschillende mandjes is hiervoor natuurlijk ideaal. Zo kunnen mensen toch genieten van iets lekkers of iets leuks.

Kant en klare mandjes

Zeker als er voor veel werknemers een mandje moet komen is het misschien niet zo handig om zelf jouw mandje samen te stellen. Gelukkig kan je in zulke gevallen gemakkelijk online mandjes en andere voordelige paasattenties kopen. Er is genoeg keuze en variatie in prijs om voor elk budget wel iets te vinden. Bovendien weet je zo zeker dat je niet per ongeluk iemand meer of minder geeft dan de rest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *