Laat ik iets opbiechten, het lijkt mij heel vervelend om als ouder een kind te hebben dat slimmer is dan mij. Met slimmer zijn bedoel ik dan dat zij een hogere opleiding hebben afgerond dan hun ouders. Intelligentie komt met de tijd dus ze zullen niet intelligenter zijn. Dit ‘probleem’ deed zich vroeger namelijk ook voor bij mij thuis. Ouders kunnen heel snel hun gelijk afdwingen door simpelweg hun stem te verheffen. Als je als kind ouder wordt kan je veel sneller door de stemverheffing heen prikken. Want opeens vertel je geen mening meer maar iets wat wetenschappelijk is onderzocht. Een goed voorbeeld hiervan is het knakken van mijn knokkels. Het geluid dat dit creëert kon het bloed onder de nagels van mijn ouders vandaan halen. Mij werd toen met een verheven stem verteld dat ik hiermee mijn knokkels uit de kom haalde. Maar chiropractie Hilversum heeft mij verteld dat ik al  die gewoon gelijk had.

 

Wat is chiropractie?

Chiropractie Hilversum is, kort door de bocht, gespecialiseerd in het kraken van je botten. Chiropractie Hilversum doet dit uiteraard professioneel, want naast je knokkels kan chiropractie Hilversum dit ook met je ruggenwerf doen. Hiermee helpen ze vooral mensen die last hebben van hun gewrichten of kromlopen. Chiropractie hilversum, in vergelijking met fysiotherapie hilversum doet dit door je gewrichten recht te zetten. Fysiotherapie hilversum richt zich op de spieren in je lichaam. Laatst was ik naar fysiotherapie hilversum gegaan omdat ik een beetje last had van mijn spieren. Daar heb ik nagevraagd of het krakende geluid van mijn knokkels goed of slecht is. Fysiotherapie hilversum zijn de professionals en zij konden mij vertellen dat het kraken van je knokkels geen kwaad kan maar ook niks oplevert. Voor mensen die echt last hebben van hun gewrichten kan een plek als chiropractie hilversum echt een uitkomst bieden.

 

 

Niet goed en niet slecht

Dus puntje bij paaltje kan ik eindelijk vertellen dat mijn gekraak geen kwaad kan. Ook heb ik wetenschappelijk bewijs van fysiotherapie hilversum en chiropractie Hilversum. Tegen dit soort bewijs van de professionals kunnen ze niet in, dus misschien dat ik eindelijk mijn gelijk ga krijgen. Als ze mij nu nog steeds niet geloven sleur ik ze mee naar de fysiotherapie hilversum. Dan kunnen ze uit de mond van een professional horen dat ik al die tijd gelijk had. Het zal moeilijk zijn voor hen om te accepteren. Ik zou het namelijk zelf ook moeilijk geven om mijn kind gelijk te geven.