Gepersonaliseerde producten vinden

Ken je dat, dat je op zoek bent naar het perfecte design van een product, en dat het er gewoon niet blijkt te zijn? Dat is frustrerend, want je wil iets vinden dat echt goed bij jou past. Ook bij het zoeken van cadeautjes voor anderen kan dit een terugkerend probleem zijn. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig best veel producenten die hier een oplossing voor bieden. Je kan op sommige webshops namelijk zelf het product ontwerpen. Tenminste, je kan natuurlijk niet het hele product zelf ontwerpen, maar je kan wel het design ervan helemaal from scratch aanpassen. Hier zijn 3 producten waarbij dat leuk is om te doen. 

Telefoonhoesje

Als je een telefoon hebt, dan heb je ook een hoesje. Omdat je je telefoon nagenoeg altijd bij je draagt, is het leuk om een hoesje te hebben dat je ook echt leuk vindt en dat bij jou past. Bij case24.com telefoonhoesjes kan je zelf een hoesje ontwerpen. Een telefoon hoesje maken is niet moeilijk, je kan bijvoorbeeld gewoon een foto kiezen en die uploaden, en die zal dan in hoge kwaliteit afgedrukt worden.

Mok

Dit is natuurlijk een echte klassieker als het gaat om het geven van cadeautjes. Een mok als bedankje/leuke herinnering, of een mok als cadeautje voor je geliefde. Je kan er een foto op zetten van jullie samen, of van een activiteit die je samen met anderen gedaan hebt. Zo kunnen degenen aan wie je de gepersonaliseerde mok geeft altijd terugdenken aan dat fijne moment van de foto, terwijl ze genieten van een kop thee, koffie of warme chocolademelk. Dan worden ze dubbel warm van binnen!

Schoenen

Ja, zelfs sommige schoenen kan je zelf ontwerpen. Op de website van Nike bijvoorbeeld, kan je verschillende modellen sneakers kiezen. Die krijg je dan te zien als helemaal wit model, en dan kan je zelf allerlei kleuren en printjes toevoegen, op het deel van de schoen dat jij wil. Dit is uiteraard niet zo geschikt als cadeau… maar wel heel leuk voor jou! Straks kan je elke dag rondlopen op schoenen die je een soort van “zelf in elkaar hebt gezet”. 

Het komt erop neer dat het leuk is als je producten koopt die net geen massaproducten zijn, maar ook iets van jou in zich hebben. Het is fijn om jezelf te kunnen uitdrukken, en dat kan je ook op deze manier doen. De dingen die je koopt zeggen veel over je persoonlijkheid. 


Geplaatst

in

door

Tags: