Je auto laten openen door een slotenmaker

Het komt regelmatig voor dat een autobezitter zijn sleutel in de auto heeft laten liggen of kwijt is geraakt. Er is een grote kans dat je een gevoel van paniek ervaart als dit je overkomt. Gelukkig kan een slotenmaker Groningen je hierbij helpen. Het lijkt misschien een ramp dat je je auto niet kan openen, gelukkig kan een slotenmaker Groningen je in de meeste gevallen helpen om je auto zonder schade te openen. Hiervoor gebruikt de slotenmaker verschillende trucjes en speciaal gereedschap. De trucjes kan je zelf ook proberen toe te passen, mocht je niet handig zijn of het niet aandurven dan is het altijd verstandig om een slotenmaker Groningen in te schakelen. De slotenmaker Groningen helpt je graag om je toegang te verschaffen tot jouw auto.

Je auto openen zonder sleutel met een kleerhanger

Vroeger, met oude auto’s kon je om te beginnen proberen om een kleerhanger te gebruiken. Iedereen heeft wel een kleerhanger ergens in hun woning hangen en daarom was dit een simpele oplossing om eerst te proberen. Je vouwde de kleerhanger open en kon deze door het zijraampje van de voordeur van je auto duwen. Vervolgens haakte je de kleerhanger achter het mechanisme van het slot van je auto. Dit trucje werkt eigenlijk alleen bij oudere auto’s met een handmatig slot. Bij nieuwe auto’s zal het onmogelijk zijn en moet je een slotenmaker vragen.

Zonder sleutel je auto openen met een schoenveter

Een andere methode die men gebruikte was om een schoenveter of een ander touwtje te gebruiken. Lees hier hoe men dit deed: In het midden maak je een schuifknop en hierdoor kan je uiteindelijk aan het touw trekken. Je laat het uiteinde van het touw door de hoek van de deur glijden en laat het knoopje over de deurklink vallen. Als dit gelukt is dan trek je vervolgens het touw strak en kan je de auto zonder sleutel probleemloos openen. Tegenwoordig zijn auto’s zo goed dicht, dat lukt nooit meer.

Andere manieren om je auto te openen zonder slotenmaker

Mocht je nu echt direct weg moeten en kun je geen slotenmaker inschakelen? Dan is je laatste mogelijkheid die je kan proberen een schroevendraaier te gebruiken. Je moet er alleen wel op voorbereid zijn dat er schade aan je voertuig gaat ontstaan. Het is een noodoplossing zijn als de rest niet werkt. Je zet een platte schroevendraaier schuin onder het slot en hierna geef je er een klap op. Je moet misschien wel wat oefenen, maar mocht je in de situatie zijn dat de auto je niets kan schelen maar je wel snel weg moet, dan kan het zo. Mocht je liever even wachten en en het aan een professional overlaten in plaats van zelf aan de gang te gaan? Dan kan een slotenmaker Groningen je helpen.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Recommended Posts