Het is weer wintertijd en zodra de klok teruggaat, begint het te kriebelen. Het is de tijd om je weer lekker knus en gezellig op te sluiten in huis. In deze tijd vind ik het heerlijk om me helemaal te storten op het sfeervol inrichten van mijn huis met leuke kerstspulletjes. Daarvoor ga ik natuurlijk naar tuincentrum De Boet in Hoogwoud, een dorpje in Noord-Holland waar dit tuincentrum al 40 jaar vele klanten naar zich toetrekt. En terecht want een dagje naar tuincentrum De Boet is een dagje uit. Ik geniet elk jaar weer van de prachtige kerstshow, die me veel inspiratie geeft om mijn huis in te richten. Dus ook dit jaar ga ik zeker weer kijken wat het tuincentrum allemaal te bieden heeft. En natuurlijk ga ik vooral kijken naar de vele Lemax kersthuisjes.

Lemax kersthuisjes: fantasiewereld

Ik ben gek op de Lemax kersthuisjes. Ik spaar ze al jaren en elk jaar wordt mijn mooie, fantasievolle dorp groter. Want zeg nou zelf; wat is heerlijker dan even wegdromen in een wereld waar alles goed en zoet is, waar die echte kerstsfeer nog bestaat. Soms is het gewoon fijn even de wereld te vergeten en je te verliezen in de fantasie van Lemax kersthuisjes. Ik heb deze keer een specifieke wens: de Luville fireworks seller, een levensechte vuurwerkwinkel. Zo kan ik mijn kerstdorp ook alvast wat meegeven voor oud en nieuw en kan ik het dorp dus lekker lang laten staan. Tuincentrum De Boet heeft ook dit product natuurlijk voorradig. Net als heel veel andere Lemax kersthuisjes. En natuurlijk zijn er ook nog tal van andere producten verkrijgbaar zoals kerstballen, versiering en verlichting. Tussen al dat shoppen door kun je ook nog heerlijk wat eten in het Tuincafé waar je smakelijke broodjes kunt krijgen.

Tuincentrum De Boet: ook online

Is Hoogwoud net even te ver weg of ben je niet in staat naar het tuincentrum te reizen? Geen nood, tuincentrum De Boet heeft ook een grote, mooie webwinkel waar je al hun producten eenvoudig kunt bestellen. Ook voor de Lemax kersthuisjes, Kerstverlichting en andere versiering kan je online terecht. Binnen enkele werkdagen heb je het bestelde in huis en kan ook jij starten met de inrichting van je kerstdorp en het sfeervol maken van je huis. Al met al is dit toch de leukste tijd van het jaar. Dus aarzel niet langer en ga eens kijken wat tuincentrum De Boet jou te bieden heeft. Wedden dat je huis al snel in kerstsfeer is!