In kleding moet iedereen zichzelf voelen. Kleding kan ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen hebt en lekker in je vel zit. Met behulp van kleding kan je jezelf uiten. Je eigen stijl laten zien aan anderen. Dragen wat je zelf wilt dragen. Dat zijn een van de belangrijkste dingen als het gaat om het dragen van kleding. Het moet daarom ook voor iedereen toegankelijk zijn. Hoe groot het budget ook is er moet altijd wat moois bij zitten. Naast dat er kleding moet zijn in alle prijzen is het van nog groter belang dat kleding in alle maten beschikbaar zijn. Iedereen heeft een ander lichaam en moet kleding kunnen dragen die ze mooi vinden. Vooral bij grote maten is er vaak weinig keuze op het gebied van kleding. Maar bij Mart Visser willen ze hier verandering in brengen. 

Mart Visser 

Mart Visser heeft de afgelopen jaren veel bekendheid gekregen. Vooral in de Haute Couture in Nederland zorgde Mart Visser voor een nieuwe, jonge en moderne uitstraling. De laatste jaren hebben hij en zijn team van medewerkers de naam en het bedrijf uitgebouwd. Elk half jaar brengen ze een collectie uit. Wat betekent dat ze tweemaal per jaar de nieuwe Mart Visser Haute Couture collectie showen. Waarbij de vaste klanten, relaties en pers voor worden uitgenodigd. Mart Visser is uniek door zijn eigen kijk op de vrouw en heeft voor elke collectie een andere inspiratiebron wat zorgt voor een eigen, uniek gezicht bij elke collectie. Hij plaatst de vrouw op een voetstuk en heeft een grote liefde voor luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet. Hierdoor zijn zijn collecties sterk herkenbaar. 

Mart Visser in grote maten 

Om terug te komen op het onderwerp voor iedereen lichaam mooie kleding. Zorgt Mart Visser naast zijn Haute Couture collecties ook voor elegante kleding voor vrouwen tot en met maat 50. Zijn collecties staan over het algemeen bekend om vrouwelijke schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Zo wilt elke vrouw zich voelen en dragen van zo’n kledingstuk kan daar sterk aan bijdragen. De grote maten jurken van Mart Visser zijn stijlvolle jurken van maat 42 tot en met maat 50. Net als bij de Haute Couture vind Mart Visser het ook erg belangrijk dat bij de grote maten de kleding perfect valt. Dat ze de mooie kanten van het vrouwelijk lichaam benadrukken en accentueren. Er wordt daarom extra aandacht besteed aan de pasvorm, belijning en materiaal om zo de perfecte pasvorm te krijgen.