last minute Spanje

Heb jij al een vakantie geboekt voor deze zomer? Ongeacht het antwoord moet je even verder lezen. Bij nkca.nl bieden we je natuurlijk allerhande tips. En vandaag hebben we extra zonnige tips in de aanbieding. Iedereen kan wel een vakantie gebruiken. Vooral als je nog niet op vakantie bent geweest. Met een last minute Spanje kan je alsnog genieten van een heerlijke vakantie. Het is dus nog niet te laat. Omdat je last minute vertrekt pak je extra veel voordeel. Dat betekent meer geld om te spenderen tijdens je vakantie. Ook als je al op vakantie bent geweest en iets meer te besteden hebt is het de moeite waard om last minute deals te bekijken. Want zeg nou zelf, wat is er beter dan één vakantie? Je raad het al twee vakanties! Lees in deze blog meer over waarom jij deze zomer nog moet vertrekken richting Spanje. 

Voldoende zon voor je dagelijkse vitamine D

De eerste reden om naar Spanje te gaan voor een heerlijke vakantie is natuurlijk de zon. Gedurende zomer zijn de regenachtige dagen in Spanje op een hand te tellen. In Nederland gaat het weer alle kanten op. Binnen een week is het mogelijk om regen, zon en sneeuw te ervaren. In Spanje heb je geen last van deze onvoorspelbaarheid. Dagenlang genieten van lekker weer dat is waar Spanje uiterst geschikt voor is. En met lekker weer wil je natuurlijk genieten van het water. Voor verkoeling neem je gewoon een duik in de zee. De basis voor een goede vakantie is in ieder geval al aanwezig. 

Prachtige architectuur

Een andere reden om absoluut op vakantie naar Spanje te gaan is de prachtige architectuur. De wereldbefaamde architect genaamd Gaudi is afkomstig uit Spanje. Veel van zijn prachtige creaties zijn terug te zien in Barcelona. Hier heeft hij prachtige gebouwen nagelaten. Dagelijks komen er nog duizenden mensen op de stad af om zijn prachtig sierlijke gebouwen te aanschouwen. La Sagrada Familia is misschien wel zijn meest bekende creatie. De kerk bestaat uit zoveel details dat de kerk waarschijnlijk nooit helemaal af komt. Reden hiervoor is dat het voltooien en renoveren van de kerk teveel tijd kost. Zodra een nieuwe gedeelte van de kerk af is moet een eerder gebouwd deel alweer gerenoveerd worden. Dit geeft wel aan speciaal deze kerk is. Het is een kerk van uitzonderlijke schoonheid. Of je nu gelovig bent of niet deze kerk is zeker de moeite waard om een keer in levende lijve te aanschouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *