rondreis Vietnam

Opzoek naar en echte high-end vakantie? Zoek dan niet verder want hier heb je de beste tips. High-end vakanties komen steeds meer in. Na maanden van hard werken, vinden mensen het prettig om eens flink in de watten gelegd te worden op bijzondere locaties. Daar hebben ze best wat geld voor over. Immers, je leeft nu en je moet nu het moment pakken als je het je kan veroorloven. Daarnaast willen steeds minder mensen de standaard vakantiebestemmingen bezoeken. Een gebied of land mag best onbekend en minder toeristisch zijn. Nieuwe dingen ontdekken, andere culturen leren kennen en nooit ontdekt natuurschoon bewonderen vinden steeds meer mensen belangrijk dan dagen op een bekend strand hangen. En natuurlijk spelen veel reisaanbieders daarop in. Dus hier wat bijzondere trips die je zeker moet maken. Te beginnen met een rondreis Vietnam.

Rondreis Vietnam: een nieuwe ontdekking

De meesten van ons kennen Vietnam uit de talrijke oorlogsfilms en series die in de jaren tachtig en negentig op de beeldbuis te zien waren. We herinneren ons allemaal de bezwete soldaten die door de bloedhete en gevaarlijke jungle ploegden om de vijand te verslaan. De les die wel allemaal geleerd hebben is: Vietnam bestaat alleen uit jungle. Als je dat wil blijven denken dan doe je jezelf ernstig tekort en een rondreis door Vietnam zal dit vooroordeel helemaal wegnemen. Vietnam kent een afwisselend en prachtig landschap en maar liefst drie klimaten. Zes Nationale Parken zijn er te vinden binnen de landsgrenzen om het nog maar niet te hebben over de vele cultuurschatten die het land rijk is. Tel daar een aantal bijzondere plaatsen op waar je kunt logeren en je snapt waarom een rondreus Vietnam prominent op de lijst van high-end trips staat. Er valt gewoon heel veel te ontdekken.

Hier nog wat andere tips

Maar heb je een rondreis Vietnam al gedaan dan zijn hier nog wat andere tips. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis door Maleisië? Met een huurauto. Dat geeft je de vrijheid dit prachtige land op je gemak te ontdekken. Je kunt weg dwalen van de standaard toeristische attracties en geheel je eigen plan trekken om vervolgens in de meest bijzondere hotels te logeren. Een echte aanrader. En dat geldt ook voor Indonesië, een enorm land dat zo divers is dat je hier echt meerdere keren naartoe moet om echt een compleet beeld te krijgen. Dat geldt natuurlijk al helemaal voor Japan, een land dat zo anders is dan het onze. Hier kijk je je ogen uit. High-end trips, stuk voor stuk. Dus keuze genoeg als jij nog opzoek bent naar die ene bijzondere reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *