3 accessoires om jouw look compleet te maken

Iedereen vind het belangrijk om er goed uit te zien. Ook al hebben mensen er af en toe dagen tussen zitten dat het wat minder belangrijk is of voelt, over het algemeen vinden mensen het toch wel een belangrijk iets om er goed uit te zien. En het leuke is dat iedereen hier zijn eigen manier voor heeft. Wat jouw manier of style ook is, in dit blog vind je een paar concrete tips waarmee jij jouw outfit naar het volgende niveau kunt tillen!

Accessoire nummer 1: draag een pet

Een heel makkelijk item om jouw outfit mee te pimpen is een pet. Zeker voor mannen is het een ontzettend geliefd item om te dragen. Op vrije dagen is een pet namelijk echt een item wat je makkelijk op kunt zetten en klaar bent om te gaan. je hoeft er niet eens je haar voor te doen!

Petten zijn er in verschillende modellen, soorten en kleuren. Zelf ben ik heel groot fan van de New York Yankees pet. De petten van dit model zijn van New Era en zijn te herkennen aan het NY logo dat op de cap staat. Verder vind ik dat de Dsquared pet ook zijn strepen heeft verdiend. Dit merk heeft namelijk een stoere uitstraling en weet écht interessante kleuren te gebruiken in zijn ontwerpen.

Accessoire nummer 2: ga voor een sjaaltje

In de zomer en het najaar van 2020 is het voor zowel mannen als vrouwen een leuk idee om een sjaal te dragen. Dit najaar is het zelfs de bedoeling dat mannen gebruik gaan maken van ontzettend lange statement sjaals. Het is de bedoeling dat deze sjaals tot op de grond vallen. Het is een gedurfd item om te dragen, maar hij houdt je zeker warm op de koudere momenten.

Voor vrouwen is het eens stuk makkelijker om sjaaltjes te dragen. Dit komt door de vrouwelijke ontwerpen die je veelal op sjaals terugziet. Zeker als je kijkt naar zomerse modellen gemaakt van zijde, viscose of linnen. Draag een zomers sjaaltje leuk om je nek als alternatief voor een ketting, of draag hem om je hoofd net zoals een bandana. Kortom: eindeloos variëren met sjaals voor zowel mannen als vrouwen!

Accessoire nummer 3: taille riemen

Het dragen van riemen is niet meer dan normaal. Tenminste, als je het over broeken hebt! Het dragen van een riem over een jurk zie je eigenlijk nog best wel weinig. Het kan daarom leuk zijn om een nieuwe twist te geven aan die ene oversized jurk die je in de kast hebt hangen door er een ceintuur overheen te dragen, of juist een dikke tailleriem. Deze accentueert jouw figuur en laat die oversized kleding shinen!