Ik ga graag goed voorbereid naar een festival, zodat ik de dag van mijn leven kan hebben. Het duurt nog wel even voordat de festivals weer beginnen, maar je kunt maar niet op tijd genoeg bij zijn om de juiste essentials in huis te halen. Ook kun je zomerartikelen inslaan voor een prikkie! Denk bijvoorbeeld aan festival zonnebrillen of een waaier. In deze blog heb ik de festival essentials voor de zomer van 2020 even op een rijtje gezet. 

 

Zonnebrand

De zomers in Nederland lijken wel steeds warmer te worden. De laatste jaren heb ik het minstens drie keer meegemaakt dat het meer dan 30 graden op een festival was. Neem daarom altijd zonnebrand mee naar een festival. Je wilt er natuurlijk niet oud en gerimpeld uit zien over een paar jaar. 

 

Zonnebril

Veel mensen stellen de vraag: Waar kun je een goedkope zonnebril vinden? Dat kan bij sunnyglasses.nl! Het is natuurlijk zonde als je jouw dure merk zonnebril meeneemt naar een festival en een grote kans hebt om het kwijt te raken. Bij Sunnyglasses.nl kun je drie zonnebrillen bestellen voor al €20 die er ook nog super gaaf uit zien! 

 

Ear plugs

Heb jij ook wel eens last gehad van een piep in je oren na zo’n feest? De muziek staat altijd erg hard en dit kan super schadelijk voor je oren zijn. Oordopjes zijn daarom echt een must! Als je dit vergeet kun je deze vaak ook nog aanschaffen op het festival zelf. 

 

Waaier 

Net had ik het er al over dat de zomers de laatste jaren zo warm zijn in Nederland. Zorg daarom voor wat verkoeling door een waaier mee te nemen! 

 

Handgel 

Aan het einde van de dag voel ik me altijd super smerig. Daarom zorg ik voor wat hygiëne door een handgel mee te nemen. Lekker fris! 

 

Vochtige doekjes 

Wanneer je naar een festival gaat ontkom je niet aan die vieze dixies. Zelf heb ik het vaak genoeg meegemaakt dat het wc papier ook nog eens op is. Daarom neem ik altijd vochtig toiletpapier mee voor als deze situatie zich voordoet. Deze doekjes zijn ook na het festival nog super chill om je even op te frissen, zodat je een soort van schoon terug naar huis kunt reizen. 

 

Bum bag 

Een klein tasje meenemen naar een festival is natuurlijk een must! Sinds dit jaar heb ik de bum bag (ofwel fanny pack) uitgevonden. In plaats van dat je de hele dag gewicht om een schouder moet dragen, kan dat nu om je heupen wat veel minder belastend is! In 2020 zal ik zeker weer gaan voor de bum bag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *