Laatst kreeg ik ineens het idee om een weekendje weg te gaan. Gewoon even er tussenuit om wat rust te pakken in mijn drukke werkleven. Ik had twee vrienden opgebeld om gezellig te gaan eten en even te brainstormen over waar we heen zouden kunnen. Na drie gangen, twee flessen wijn en veel discussiëren, kwamen we er nog steeds niet uit waar we heen wilden. Gelukkig kreeg ik toen een ingeving! Toen ik dit met mijn vrienden deelden kon ik ze binnen twee minuten overtuigen. Had ik dat maar eerder bedacht… Wilde je weten wat mijn geweldige idee was? Lees dan hieronder meer. 

Denkend aan het milieu 

Na het etentje waarin we zouden beslissen welke bestemming het zou worden, was ik even het aanrecht aan het opruimen. Ik deed mijn plastic netjes in de plastic vuilnisbak, en de rest in de restafvalbak. Toen ik zo even aan het denken was over mijn afval scheiden, moest ik ook ineens denken aan het milieu. Waarom zouden we eigenlijk met het vliegtuig gaan, als je ook gewoon met de auto op pad kunt? En binnen Nederland kan je toch ook super mooie stedentrips maken?! En zelfs Duitsland is met de auto te doen dacht ik. En daar kwam mijn geniale idee: we konden ook gewoon een roadtrip maken! Gewoon allemaal steden langs, zodat we er geen hoefde te kiezen! 

Roadtrip 

Zoals je begrijpt was de discussie over de bestemming gelijk over. Een roadtrip, dat vond iedereen wel een leuk idee! En ook het milieu hebben mijn vrienden hoog op hun prioriteitenlijstje staan, dus ik hoefde ze niet verder te overtuigen. We besloten dat we met mijn auto zouden gaan, want ik had net een nieuwe auto gekocht. Een hele fijne Volvo S40, waar ik erg graag in rijd. Ik vond het dan ook niet erg om een groot deel van de roadtrip, met een klein beetje afwisseling natuurlijk, voor mijn rekening te nemen. Ik had er zelfs heel veel zin in om achter het stuur van mijn favoriete bak te kruipen. Lekker scheuren maar! 

Volvo S40 

Natuurlijk zou deze blog niet compleet zijn als ik jullie niet even uitleg wat er zo geweldig is aan deze auto. De Volvo S40 is namelijk niet zomaar een auto als je het aan mij vraagt… De Volvo S40 is de opvolger van de oude S40. Al sinds de introductie is de auto enorm populair. Voor de tijd waarin hij voor het eerst op de markt kwam, had hij een vooruitstrevend interieur. Maar daar gaat het mij helemaal niet om. Want wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat hij ook nog geweldig rijdt. Als je dus opzoek bent naar een nieuwe auto, of een auto om een roadtrip te gaan maken, zou ik je deze absoluut aanraden. Oja, en de roadrip was een groot succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *