Waar ik altijd zin in krijg als de avond valt, is hardlopen. Als het zonnetje zo een beetje naar beneden gaan en de lucht oranje wordt, krijg ik zin om mijn normale Nubikk schoenen in te wisselen voor de hardloop variant. Dan trek ik mijn sportlegging aan, doe ik mijn telefoon in een speciale band om mijn arm met mijn sportplaylist op, en dan ben ik klaar voor een rondje hardlopen. Vooral in tijden van stress merk ik dat ik dat hardlopen nodig heb. Het is een fijne manier om stoom af te blazen en om tegelijkertijd  je lichaam goed te onderhouden. Vroeger deed ik namelijk niet zo veel aan sport en lette ik niet op mijn voeding. Ik was niet per se dik, maar voelde me vaak energieloos, moe en log. Sinds ik 's avonds ben gaan hardlopen zit ik veel beter in mijn vel. En dat komt niet alleen door het rennen!

Kleding maakt de man (en de vrouw)

En dat heeft niet alleen te maken met broeken, jassen, of truien! Voor mij zijn schoenen belangrijk. Voeten zijn letterlijk je vervoersmiddel. We zeggen altijd wel 'met de benenwagen', maar wat stuurt en beweegt die benenwagen? Je voeten! Ik heb nooit begrepen hoe mensen slechtzittende schoenen dragen, alleen omdat het wat goedkoper is. Zo heeft een vriendin van mij erg last van ingegroeide teennagels van het dragen van te kleine schoenen en niet goed verzorgen van haar voeten. Dit heeft ze zelfs operatief moeten behandelen. En dat is niet het enige; men krijgt blaren van wrijving van slechte schoenen, krijgt weggedraaide tenen en meer. Wat ik hiermee wil zeggen is: investeer in goede schoenen. Op een gegeven moment groeien je voeten niet meer en weet je je juiste maat. Als die nou ergens tussen zit zoals 38,5 of 42,5, dan zijn ook goede schoenenwinkels hier goed op ingespeeld.

Nubikk

Mijn vaste schoenenmerk is Nubikk, omdat ze schoenen verkopen die kwalitatief erg goed gemaakt zijn en daarnaast heel modieus. Het liefst koop ik al mijn kleding bij één merk als ik eenmaal verknocht aan ze ben, en zo heb ik hoge laarzen van Nubikk dames, sportschoenen, gewone modieuze sneakers voor alledag, en een aantal enkellaarsjes geschikt voor kantoor of feestjes. Er zijn zo veel verschillende stofjes motieven en prijzen, dat het het absoluut waard is om even een kijkje te nemen. En als jullie het niet erg vind, ga ik nu even hardlopen. Succes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *