Nu door de corona crisis Nederland is platgelegd zitten veel mensen thuis zonder iets te doen. Ik ben precies zo'n geval. Mijn baan kan deels niet vanuit huis gedaan worden, dus mijn werkuren zijn sterk verminderd. Opzich is het wel lekker om eens een wat minder te werken in een week. Toch begint nu de verveling wel een beetje toe te slaan. Ik heb al mijn series afgekeken, sport bijna elke dag en lees al mijn achterstallige boeken. Hoog tijd voor een ander project. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

 

Het project wat ik opgepakt heb

Om de verveling een beetje tegen te gaan was ik nodig op zoek naar afleiding. Het liefst iets waarmee ik in beweging blijf, want een dag puzzelen is niks voor mij. Dan moet ik veel te lang stil zitten en daar ben ik erg slecht in. Ik besloot eens kritisch rond te kijken in mijn huis wat er gedaan moest worden. Mijn huis is redelijk nieuw en ik doe klusjes altijd tussendoor, dus er viel niet echt een groot project te verzinnen. Toen besloot ik maar om mijn tuin op de schop te gooien. Aangezien we komende zomer waarschijnlijk in onze achtertuin op vakantie gaan, kan ik er maar beter een zonparadijs van maken. Ik droom al jaren van bijvoorbeeld een vuurpit, dus dat ga ik maar eens proberen!

Hoe je je voorbereidt op grootschalig tuinonderhoud

Je tuin omgooien doe je natuurlijk niet zomaar. Er komt best wel veel bij kijken. Eerst heb ik een heel plan uitgeschets met wat ik anders wil in de tuin en waar ik het wil. Vervolgens heb ik een inventaris lijst gemaakt van de spullen die ik nodig heb, die ik in huis heb en die ik speciaal moet aanschaffen. Toen dat allemaal geregeld was bedacht ik me dat al het tuinafval wat bij zo'n project vrijkomt ook ergens heen moet. Daarom besloot ik voor een container huren. Een container huren voor tuinafval is ideaal, want ik kan al het groen heel makkelijk in een grote container huren. De groenbak zou namelijk veel te snel vol zitten. 

 

Container huren makkelijk op afval.nl

Een container huren is helemaal niet moeilijk. Eerst wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Daarom besloot ik maar simpelweg te googlen. Daardoor kwam ik op de site van afval.nl terecht. Daar een container huren blijkt helemaal niet moeilijk. Zorg dat je hem gewoon op tijd besteld en dan komt ie keurig op tijd voor je project aan. Op de site helpen ze je ook bij het beslissen welke container de juiste is voor jouw klus, superfijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *