De travel broek is een revolutie in de mode!

Als ik 's ochtends voor mijn kledingkast sta, bepaal ik eerst wat de dag van vandaag van mij vraagt. Ben ik meer gebaat bij comfort of bij stijl? Een comfortabele dag houdt in dat ik een jeans of een legging draag, een stijlvolle dag vereist een skinny broek, een rok of een flared broek. Het is alleen jammer dat ik me in comfortabele outfits altijd een beetje een slons voel, terwijl ik in mijn stijlvolle outfit constant op mijn hoede ben. Kijkt niemand onder mijn rok op de roltrap? Blijft mijn flared broek niet tussen de metro-deuren hangen? Pas ik uberhaupt nog wel in mijn skinnybroek of scheur ik er zo tijdens mijn presentatie uit? Het leven van een modieuze vrouw valt niet mee. 

Comfort én stijlvol?

Niet lang geleden was ik er helemaal klaar mee. Het moet toch mogelijk zijn om kledingstukken te vinden die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Dat kan toch geen onkraakbare code zijn voor mode-ontwerpers? Vandaar dat ik ben gaan zoeken. Op allerlei websites in alle uithoeken van het internet. Uiteindelijk heb ik mijn ideale broek gevonden! En omdat ik zelf ook graag zou willen dat andere vrouwen mij deze tip hadden gegeven, geef ik hem nu door aan jou! Ik kwam mijn ideale broek tegen bij een online winkel die Je m'appelle heet. Het geheim van de broek is dat hij van zogeheten travel stof is gemaakt. Dit is het soort stof dat fijn voelt aan je benen, maar desondanks geen slonzige uitstraling heeft. Integendeel. De travel broek overbrugt de kloof tussen comfort en stijl. De code is gekraakt.

De voordelen van een travel broek

Het grootste voordeel van de travel broek is dat het een soort jogging-achtige stof heeft, zonder dat het communiceert dat je die dag voor comfort in plaats van stijl hebt gekozen. Juist broeken van deze stof zijn op dit moment namelijk in de mode. Je hebt ze in allerlei tailleringen. Ze kreuken niet, wat voor mij weer een zorg minder is, en zijn stijlvol om in te presenteren en comfortabel om in te chillen op de bank. Daarnaast zijn de travel broeken op Je M'appelle gemaakt van een duurzame stof, waardoor je ook niet na hoeft te denken over je ecologische voetafdruk bij het dragen van deze broek. Ik heb een travel broek groen en een travel broek zwart aangeschaft. De kloof tussen comfort en stijl heb ik definitief overbrugd. De travel broek is hiermee een ware revolutie in de modewereld!


Geplaatst

in

door

Tags: