Er is geen sprake meer van maatregelen en lock downs, wat betekent dat onze weekagenda weer flink volgepland zit. Eindelijk weer genieten van vakantie, dagjes weg, uit eten en een festival op een zomerse dag. Een weekend zonder plannen kan daarom als een heerlijk ontspannen moment voelen, maar ook kan de verveling toeslaan. Het is helemaal niet vreemd dat je niet ieder weekend een bomvolle agenda hebt, je wilt immers ook wat tijd voor jezelf hebben. Maar merk je nu dat, ondanks alle gezellige activiteiten die je normaal hebt, je gaat vervelen wanneer je vrij bent? Dan doe je in dit blog inspiratie op van dingen die je kunt gaan doen wanneer de verveling toeslaat. Wat dacht je van een nieuwe hobby, fit de zomer door en online vermaak?

 

Nieuwe hobby

Deze periode leent zich perfect om een nieuwe hobby aan te nemen. Pak bijvoorbeeld de fotografie weer eens op en ga op pad met je camera. Ook met nieuwe smartphones kun je tegenwoordig professionele foto’s maken. Omdat fotografie een kunstvorm is kun je deze hobby helemaal naar eigen wens inrichten. Heb je de creatieve rol te pakken, dan kun je bijvoorbeeld ook starten met je eigen nagelstudio. Natuurlijk oefen je eerst bij jezelf en bij vriendinnen die het aandurven, maar met Pink gellac breng je een mooi laagje nagellak op dat droogt onder een UV-lamp. Hierdoor blijft de nagellak veel langer zitten dan gewone nagellak, ongeveer drie tot vier weken. Dit scheelt je weer kosten voor de professionele nagelstudio en met de vele verschillende gellak kleuren heb je voor iedere maand een mooi kleurtje dat bij je past!

 

Werk aan jouw summer body

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de sportieve aanpak kun je eigenlijk niet overslaan. Al die snacks die we normaal gesproken de hele dag links kunnen laten liggen omdat we niet thuis waren, zijn nu wel heel dicht binnen handbereik. Je bent dan ook echt niet de enige die zijn korte broeken van vorig jaar niet meer past. Helemaal niet erg, maar wel is het belangrijk om actief te blijven. Veel personal trainers hebben hun favoriete oefeningen online gezet en sportscholen bieden hun groepslessen nu ook aan in apps en op de website. Pak die sportoutfit dus weer eens uit de kast, zet je laptop klaar en sporten maar.

 

Online vermaak

Online kunnen we ons natuurlijk prima vermaken met platformen als Netflix en Videoland. Maar je kunt jezelf  ook nuttig maken door bijvoorbeeld eens die eindeloze rode badges van je mail-app weg te werken. Organiseer je mailbox met mapjes en verwijder al die nieuwsbrieven die al weken ongeopend staan te wachten.