Als je net als ik bent en graag drinkt, dan ben je bij Drankdozijn aan het juiste adres! Drankdozijn heeft de beste drankjes en de beste prijzen, en voegt altijd nieuwe drankjes toe, dus kom regelmatig terug. Deze online drankwinkel is de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar de beste drankjes. Ze hebben alle klassiekers, plus een aantal bijzondere drankjes die je smaakpapillen zeker doen tintelen.

Drankdozijn

Als je op zoek bent naar de lekkerste drankjes, dan ben je hier aan het goede adres. Hier kun je al je favoriete drankjes krijgen en ook een paar zeer unieke! Als het een drankje is, hebben we het! Drankdozijn is al lange tijd een online drankenwinkel waar je al je favoriete drankjes kunt kopen. Ze hebben alle soorten bier, wijn en sterke drank die u zich maar kunt wensen. Hun selectie is enorm en we voegen geregeld nieuwe producten toe!

Gin

Gin is een geweldig drankje, vooral als je een grote fan bent van de jeneverbes. Het is een zeer populaire drank over de hele wereld, maar het is het populairst in landen als Frankrijk en Engeland. In het Nederlands betekent gin "jeneverbes", vandaar de naam van deze drank. Gin-drankjes worden meestal geserveerd met tonic water en limoen- of citroensap. Er zijn veel verschillende soorten gin verkrijgbaar bij Drankdozijn, dus er is er zeker een die aan je smaak zal voldoen! Een bekende Gin is de bombay sapphire gin deze zul je vaak zien bij mensen thuis of een restaurant.

De Beste Prijzen

Drankdozijn heeft de beste prijzen op internet. Ze hebben de beste prijzen voor alle soorten alcohol en dranken, dus bekijk ze! Ze hebben alle klassiekers zoals bier, wijn, wodka en whisky. Maar ze hebben ook echt unieke drankjes zoals: Sex On The Beach: Een heerlijke mix van Peach Schnaps en Cranberry Juice met een scheutje sinaasappelsap. Deze zijn heerlijk om zelf te drinken, maar ook zeker leuk om aan iemand cadeau te geven!

De Klassiekers

Drankdozijn heeft alle klassiekers, maar ze hebben ook een aantal heel interessante. Wodka: Er zijn meer dan 100 wodka's om uit te kiezen, sterk variërend in prijs. Enkele van mijn favorieten zijn Absolut Vodka, Belvedere Vodka en Grey Goose Vodka. Ze hebben ook een aantal echt interessante gearomatiseerde wodka's zoals vanille, framboos en perzik. The Beers: Zonder bier kun je niet drinken! Er zijn meer dan 50 bieren verkrijgbaar bij Drankdozijn! Genoeg soorten om uit te kiezen!