Iedereen is op zoek naar zijn perfecte muiltje. Doet dit je meteen denken aan een Disney film? Dat hoort ook! De scène in Assepoester wanneer ze haar muiltje kwijt raakt en de prins naarstig op zoek gaat om de vrouw te zoeken wiens poezelige voetje in het glazen muiltje past, kent iedereen. Gelukkig hoeven wij tegenwoordig geen glazen schoenen te passen. We hoeven zelfs niet meer de winkel fysiek in te gaan. Daarmee doel ik  natuurlijk op online shoppen, de uitvinding van de eeuw. Ik hoef niet meer de stad in want ik weet mijn schoenmaat natuurlijk. Ik kan heerlijk vanachter mijn computer mijn favoriete paar uitkiezen en laten bezorgen. En tegenwoordig draag ik nog steeds muiltjes, of al heten ze tegenwoordig eerder instappers. Ik hou van comfort en draagbaarheid, en als ik eenmaal een merk heb gevonden blijf ik daar graag bij. Daarom draag ik al tijden de Waldlaufer schoenen.

Vroeger….

Vroeger droegen alle meiden veelal dezelfde soort schoenen. Trends werden heel nauwkeurig gevolgd, en als gevolg hiervan focusten sommige winkels zich uitsluitend op een soort type product. Dan had je winkels voor je lange rokken met ruches, winkels om je zolen in te laten leggen en natuurlijk winkels om alles te laten maken. Dit was natuurlijk niet nodig als je een handige moeder had die wel overweg kon met naald en draad. Vroeger kregen wij zelfs naailes op school, en dat scheelde toch wel in geld kan ik je vertellen. In die tijd was het niet lastig om de trends te volgen, je deed gewoon wat iedereen ook deed. Tegenwoordig vind ik het fijn te dragen waar ík me prettig in voel. Ik hou het meest van comfortabele schoenen waar ik een dagje boodschappen op kan doen, maar ook lekker een berg mee kan beklimmen mocht dat nodig zijn. En aangezien ik in mijn tijd redelijk wat saaie trends heb gevolgd waardoor ik me niet kon onderscheiden van de rest, mogen mijn schoenen van nu best opvallen. Een kek kleurtje, een ander design, een motiefje: laat maar zien. De schoenen die dat het beste in mij naar boven halen zijn mijn Remonte schoenen.

Trends.

Eigenlijk is de belangrijkste boodschap: wees niet bang je te onderscheiden. Als je de trends blijft volgen zul je nooit je perfecte muiltje vinden! Persoonlijk ga ik voor comfort, flexibiliteit en kenmerkendheid. Een schoen die veel aankan en er leuk uit ziet. Wat is voor jou belangrijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *