Tv beugel

Iedereen vindt het fijn om het wat makkelijker te hebben. En al helemaal in je eigen huis. Het is gewoon geen goed gevoel als je thuis komt na een lange dag, en het thuis gewoon niet zo mee zit. Kleine irritaties die je slechte sfeer nog erger maken dan het al was. Dingen die je al lang had moeten vervangen die je nu aan het aanstaren zijn. Het liefst wil je gewoon het zo makkelijk mogelijk te hebben in je huis, zonder stress. Je eigen veilige en gelukkige zone waar je gewoon zorgeloos kan genieten. En het klinkt misschien overdreven, maar het zijn de kleine voorwerpen die hierbij kunnen helpen. Van die kleine dingetjes die het leven gewoon net even wat makkelijker of plezanter maken. Zodat je geen een kleine irritatie hoeft te hebben als je thuiskomt, en je gewoon alleen puur kan genieten.

Een draai- en kantelbare tv beugel

Dit moet wel een belletje doen rinkelen. Je ligt op bed, en je wilt even lekker op je zij liggen tijdens het tv kijken. Het enige probleem dan is dat je niet goed het scherm kan zien, en je uiteindelijk in een hele rare hoek zit te kijken. Dus dan ga je maar weer terug naar op je rug liggen, of tegen een kussen aan. Maar dat ligt nu eigenlijk ook weer niet lekker, en na een tijdje krijg je last van je rug. Als je een draai- en kantelbare tv beugel hebt, is dit geen probleem meer. Je kan gewoon de tv draaien zoals je wilt, zodat je altijd lekker kan liggen, en goed het scherm kan zien. Het klinkt misschien als iets onbelangrijks, maar is het niet gewoon lekker als je na een lange dag werk kan liggen zoals je wilt? Ik weet dat het voor mij in ieder geval een stuk beter was. 

Een verstelbare douchekop

Op zich hebben veel douches dit tegenwoordig al, vooral in nieuwe badkamers. Maar toch zie ik nog te vaak het ontbreken. Er is geen beter gevoel dan meerdere soorten standen op je douchekop hebben. Je kan een douche nemen met harde massagestralen, of juist een zachte regendouche. Het is maar net waar je zin in hebt, en in wat voor sfeer je bent. Meestal is het in de ochtend juist even lekker om onder de zachte regen te staan, dan wordt je lekker wakker. En dan na een lange dag werken, of misschien wel na het sporten, even een lekkere douche massage te krijgen. Het is genoeg om je meteen weer in een goede sfeer te brengen. Het zijn de kleine dingetjes die het doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *